دشمن در رسيدن به هدف خود و براندازي نظام شكست خورد
فارس , يكشنبه 18 بهمن 1388 - ساعت 21:22

پليس، سپاه، بسيج و دستگاه‌هاي امنيتي در فتنه‌هاي اخير هيچگاه ترديد به خود راه ندادند و تزلزلي در هدفشان به وجود نيامد و در شرايط سخت ايستادگي كردند.

 

فرمانده نيروي انتظامي اعلام كرد: دشمن در هدف خود كه همان براندازي نظام بود شكست خورد و از اين به بعد فقط ايجاد مزاحمت خواهد كرد.
سردار اسماعيل احمدي‌مقدم امروز در گردهمايي مشترك امنيت‌آفرينان فجر گفت: در فتنه‌ها با استفاده از ابزار صحيح تشخيص، سفينه امين و كشتيبان ماهري كه از ميان طوفان و امواج سهمگين عبورمان دهد نياز داريم.
وي اظهار داشت: پليس، سپاه، بسيج و دستگاه‌هاي امنيتي در فتنه‌هاي اخير هيچگاه ترديد به خود راه ندادند و تزلزلي در هدفشان به وجود نيامد و در شرايط سخت ايستادگي كردند.
سردار احمدي‌مقدم افزود:‌ همراهي امت و امام يك اصل اساسي در ولايت است. روشنفكران وابسته، انسان‌هاي غفلت زده و عوامل سرويس‌هاي جاسوسي در عوامل اخير نقش داشتند.
فرمانده نيروي انتظامي اعلام كرد: اطلاعات دقيقي داريم و اگر بيانيه‌هاي سران فتنه در 22 بهمن و عاشورا را در كنار هم قرار دهيم متوجه بسياري از مسائل خواهيم شد.
وي اظهار داشت: فردي كه از سران فتنه است و مي‌گويد جنبش سبز تمايز خود را با مردم كم كند طبق دستورالعمل دشمن عمل مي‌كند كه سرويس اطلاعاتي‌اش به عوامل خود مي‌گويد با ظاهرسازي در ميان مردم انقلابي حاضر شود.
وي گفت: اطلاعات دقيقي داريم كه نشان مي‌دهد سران فتنه حتي دروغ‌هايشان هم حساب شده است اين كه ادعا مي‌كنند با ضدانقلاب ارتباط ندارند دروغ است.
سردار احمدي‌مقدم گفت:‌ در حوادث اخير سران فتنه بيشترين ارتباط را با ضدانقلاب برقرار كردند كه اين مسئله در تاريخ انقلاب بي‌سابقه است.
فرماندار ناجا اظهار داشت: بصيرت مي‌خواهد تا موضوعات مربوط به فتنه‌هاي اخير را درك كنيم.
وي گفت: آيا مردم خداجويي كه يكي از سران فتنه از آنان نام مي‌برد همان افراد لاابالي با رفتارهاي توهين‌آميز و تيپ‌هاي مشخص‌شان هستند.
سردار احمدي‌مقدم افزود: اين فتنه‌ها بركاتي را براي انقلاب به همراه داشت. همان طور كه امروز مشخص شده بني‌صدر استخدام شده سازمان سيا، موساد و.... بود. او تربيت شده بود تا اقداماتي را انجام دهد.
فرمانده نيروي انتظامي اعلام كرد: نبايد ساده‌انديش باشيم نمي‌خواهم بگويم كه كداميك از عوامل فتنه‌هاي اخير جاسوس است هر چند اقدامات برخي از آنان مشخص است اما همين كه آنان در ميدان دشمن بازي مي‌كنند كافي است.
وي اظهار داشت: افراد ستادهاي برخي سران فتنه با خارج در ارتباط هستند در حالي كه اين موضوع تكذيب مي‌شود. اين افراد بايد مواضع خود را مشخص كنند و بگويند در جبهه هستند و نبايد جاده‌ صاف‌كن استكبار باشند.
فرمانده نيروي انتظامي گفت:‌ هنر شما بسيجيان و نيروها در دوران فتنه عبور از فضاي غبارآلود بود كه اين اقدام شما مورد تقدير ملت است.
سردار احمدي‌مقدم افزود: فردي ادعا كرده بود كه به او تجاوز شده و فيلمي نيز عليه خود ساخته است. وي در سفارتي پناهنده شد و پس از اينكه ادعاهايش به اثبات نرسيد به كمك سرويس‌هاي خارجي از كشور فراري شد.
وي اظهار داشت:‌ فتنه‌ها مشخص شد،‌دروغ‌ها رو شد و كساني كه كميته‌ حادثه‌ديدگان را تشكيل داده بودند نيز دروغ‌هايشان برملا شد.
فرمانده نيروي انتظامي گفت:‌ انسان بايد چقدر بخت‌برگشته باشد كه بعد از مدتها حضور در كنار امام خميني(ره) به اين شرايط برسد.
وي اظهار داشت: اين افراد بايد نسبت خود با امام(ره) مشخص كنند. اكبر گنجي از همه اين افراد روراست‌تر بود و صريحاً اعلام كرد كه امام به موزه سپرده شده است هر چند سران فتنه اين حرف را نمي‌زنند اما به آن عمل مي‌كنند.
فرمانده ناجا گفت: ارتباط منافقين، نهضت‌ آزادي و ديگر معاندين با برخي سران فتنه بار ديگر برقرار شده است. مانند آنچه كه در دوران منتظري شاهد بوديم.
وي اظهار داشت: وقتي فردي بيانيه مي‌دهد گويي ارتشي پشت‌سر او ايستاده و نبايد ترسيد و سست شد.
سردار احمدي‌مقدم گفت: بصيرت، صبر و استقامت نعمت‌هايي است كه خداوند به شما داده است.
فرمانده نيروي انتظامي گفت: در مسائل مربوط به انتخابات مسائل نفساني، مسائل خارجي و... با هم گره خورد و سقيفه‌اي شكل‌ گرفت كه علائم آن براي مردم مشخص شد.
وي گفت: برخي 4 بعدازظهر روز انتخابات تبريك مي‌گفتند اين افراد در فتنه‌ها سهيم هستند.
وي اظهار داشت: عده‌اي نيز در آن زمان براي رسيدن به مقاصد خود سوء استفاده كردند و ترجيح دادند همه چيز از دست برود تا به منافع خودشان برسند.
سردار احمدي‌مقدم خطاب به سران فتنه گفت: مرد باشيد دشمن دندان طمع خود را تيز كرده و به بهانه تقلب در انتخابات جمعيتي را به خيابان‌ها كشانده است.
وي افزود: فتنه در اشكال و صور مختلف ادامه خواهد داشت. هر چند بخش عمده‌اي از آن كور شده است.
فرمانده ناجا تأكيد كرد: خلاء در فضاهاي مجازي، شكاف دستگاه‌هاي امنيتي، دشمنان ناشناخته كه در لباس دوست بودند و شناسايي انسان‌هاي متزلزل از بركات فتنه‌هاي اخير بود.
سردار احمدي‌مقدم گفت: هر جنگي خسارتي دارد اما در نهايت توانستيم اراده خود را بر دشمنان كه هدفشان براندازي بود تحميل كنيم و آنان را شكست دهيم.
فرمانده نيروي انتظامي تأكيد كرد: توطئه‌ها خنثي شده و از اين به بعد هدفشان ايجاد مزاحمت خواهد بود. هر چند اين مزاحمت‌ها نيز تمرين براي دستگاهاي انتظامي امنيتي است و براي بسيج نيز فرصت مناسبي است تا تمرين كند.
وي گفت: در راهپيمايي 22 بهمن بار ديگر مردم با رهبر و انقلاب تجديد بيعت مي‌كنند.
سردار احمدي‌مقدم اظهار داشت: روز 22 بهمن شاهد راهپيمايي امن، آرام، مطلوب براي مردم خواهيم بود و تمام توطئه‌هاي دشمن را نيز ناكام خواهيم گذاشت.
فرمانده نيروي انتظامي گفت: حضورمان در اين راهپيمايي دال بر نا امني نيست بلكه هدف اين است حوادث عاشورا تكرار نشود. در واقع پيش‌بيني‌هاي حداكثري را براي احتمالات حداقلي در نظر گرفته‌ايم.
وي تأكيد كرد: هر گونه شعار انحرافي رفتار انحرافي با حضور مردم خنثي خواهد شد و پليس و بسيج بايد شعاردهندگان را از دست مردم نجات دهند.
فرمانده ناجا گفت: حادثه روز عاشورا تجربه‌اي شد براي فتنه‌گران تا دست از كارهاي خود بردارند.
وي اظهار داشت: تمهيدات لازم براي 22 بهمن پيش‌بيني شده و اميدواريم اين شرايط زمينه‌ساز حضور وسيع مردم باشد و در اين روز مردم پاسخ آشوبگران را خواهند داد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news146452.html