وزیر ارتباطات: ایران به قطب علمی و فناوری تبدیل شده است
سه شنبه 20 بهمن 1388 - ساعت 21:29

پیشرفت های ایران در حوزه های مختلف از جمله فناوری های فضایی، ایران را به قطب علمی وفناوری تبدیل کرده است.

 

پیشرفت های ایران در حوزه های مختلف از جمله فناوری های فضایی، ایران را به قطب علمی وفناوری تبدیل کرده است.
مهندس تقی پور در مراسم گرامیداشت سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت:ایران در مسیری حرکت میکند که به زودی قطبی برای صادرات محصولات و خدمات علوم مختلف از جمله علوم فضایی تبدیل خواهد شد.
وی افزود: در حوزه جنگ نرم افزاری نیز قابلیت دانشمندان ایران به همین گونه است و توانمندی برابری با رقبای خارجی خود را دارد.
وی با اشاره به وضعیت مخابرات و صنعت در پیش از انقلاب، خاطرنشان کرد: در آن مقطع، متخصصان ایرانی حتی برای تعویض و جابجایی یک خازن کوچک نیز میبایست از مستشاران اسرائیلی اجازه میگرفتند.
مهندس تقی پور گفت: پیش از انقلاب، میزان وابستگی د رحوزه های علمی و فناوری که امروز یکی از نقاط اصلی اتکا ما محسوب می شود در تمامی دروس و متون دیده می شد.
وی ادامه داد: امروز به برکت انقلاب، همین دانشمندان و متخصصان در حوزه های مختلف، مرزهای علم و دانش و فناوری را در نوردیدند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: امروز معادلات سیاسی و نظامی در منطقه به طور کلی جابجا شده و ابرقدرت ها از هم پاشیده اند و مکاتب مادی یکی بعد از دیگری زیر سوال رفته اند.
و تاکید کرد: مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی، تحول عظیمی است که در درون انسان ها به وجود آمده و امواج طوفان آن در میان ملت ها دیده می شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news146565.html