يك گاو براي هر نفر
همشهری انلاین , چهارشنبه 21 بهمن 1388 - ساعت 17:29

اخيرا كاهش قيمت لبنيات به خصوص شير، بسياري از دامداران را ورشكسته كرده است و آنها هزاران ليتر شير را به نشانه اعتراض دور ريخته‌اند.

 

ولينگتن: نام نيوزيلند با لبنيات عجين شده است و هر‌گاه سخن از اين كشور به ميان مي‌آيد تصوير چراگاه‌ها و دام‌ها در ذهن تداعي مي‌شود. هرچند در گذشته تعداد گوسفند‌ها در نيوزيلند روز به روز در حال افزايش بود اما امروزه اين روند تغيير كرده است و روز به روز بر شمار گاو‌ها افزوده مي‌شود.
براي مثال در حال حاضر به ازاي هر نفر در نيوريلند يك گاو شيرده وجود دارد كه نسبت به 20 سال پيش رشدي 70درصدي را نشان مي‌دهد . اين در حالي است كه در مقابل، تعداد گوسفندان به 32 ميليون در سال 2009 كاهش يافته است كه در مقايسه با جمعيت 70 ميليوني در سال 1982 كاهش چشمگيري داشته است.
اين در حالي است كه اخيرا كاهش قيمت لبنيات به خصوص شير، بسياري از دامداران را ورشكسته كرده است و آنها هزاران ليتر شير را به نشانه اعتراض دور ريخته‌اند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news146599.html