«علي سرتيپي» با اشاره به صدور پروانه نمايش عمومي فيلم با كمترين اصلاحيه، گفت: «هيچ» براي نمايش در برنامه اكران نوروزي آماده است و معتقدم ميتواند خود را به عنوان يكي از پرفروشترين فيلمهاي سال 89 مطرح كند و به همين دليل، به دنبال اكران گسترده سراسري فيلم هستيم.
"علي سرتيپي " مدير شركت بينالمللي فيلميران با اعلام مطلب فوق اظهار داشت گفت: "هيچ " با كمترين اصلاحيه پروانه نمايش عمومي گرفته و برنامهريزي ما براي اكران نوروزي آن است چرا كه ظرفيتهاي بالايي دارد و تمامي سينماداران به دنبال اكران آن هستند.
سرتيپي گفت: به همين دليل قصد داريم با تصويب آئين نامه جديد اكران از سوي شوراي صنفي نمايش شرايط را براي اكران نوروزي "هيچ " فراهم كنيم.
وي افزود: هيچ داراي ظرفيتهاي فوقالعاده زيادي است كه ميتواند اين فيلم را به عنوان يكي از پرفروشترين فيلمهاي سال 89 مطرح كند و به همين دليل به دنبال اكران گسترده فيلم در تهران و شهرستانها هستيم.
*هيچوقت اولين فرصت اكران را نبايد از دست داد
"عبدالرضا كاهاني "كارگردان فيلم سينمايي "هيچ " نيز در پي صدور پروانه نمايش اين فيلم در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس با اشاره به تجربه موفق اكران "بيست " سال گذشته در عيد نوروز و تكرار آن براي "هيچ " گفت: من از اين موضوع كه چرا يك فيلم تلخ نبايد در اكران نوروز به نمايش دربيايد تعجب ميكنم چرا كه "بيست " اكران موفقي سال گذشته در عيد نوروز داشت و تصور ميكنم اگر "هيچ " دراولين فرصت اكران شود اتفاق بسيار بهتري است.
وي در ادامه گفتوگوي خود با فارس اظهار داشت: تصورم اين است كه اكران نوروزي "هيچ " بهترين زمان براي فيلم است چرا كه اولين فرصت است و من هيچوقت اولين فرصت را به دومين فرصت واگذار نميكنم و به همين دليل فكر ميكنم مناسبترين زمان براي اكران "هيچ " عيد نوروز است.
به گزارش فارس، "عبدالرضا كاهاني " پيش از اين در مورد آخرين فيلم خود گفته بود: "چندين اصلاحيه قبل از آغاز جشنواره فجر به فيلم تعلق گرفته بود كه در نشستي با "عليرضا سجادپور اعلام كردم كه نميتوانم اين اصلاحيهها را انجام دهم چرا كه بنيان فيلم بخصوص پايان بندي كار تغيير خواهد كرد و حتي مجبور هستيم برخي از پلانها را مجددا فيلمبرداري كنيم كه ايشان اين موضوع را پذيرفت و مقرر شد تنها چند اصلاحيه كوچك انجام دهيم. "
وي ادامه داد: "اصلاحيههايي كه انجام شده است تنها در چند مورد كوچك آن هم در حد صدا و تصوير بوده است كه خوشبختانه به ساختار فيلم لطمهاي وارد نكرده است كه اميدوارم فيلم به همين شكل و با كمترين اصلاحيه اكران شود. "
|