دو مستندساز ايراني وقايع زلزله هائيتي را ثبت مي‌كنند
فارس , شنبه 1 اسفند 1388 - ساعت 21:26

«عابدين مهدوي» و «محسن كسايي» از مستندسازان و عكاسان ايراني وقايع زلزله هائيتي را ثبت و ضبط مي‌كنند.

 

«عابدين مهدوي» و «محسن كسايي» از مستندسازان و عكاسان ايراني وقايع زلزله هائيتي را ثبت و ضبط مي‌كنند.
«سليم غفوري» عضو هيئت مديره مركز فرهنگي ميثاق گفت: آقايان «عابدين مهدوي» و «محسن كسايي» دو تن از مستندسازان و عكاسان اين مركز براي ساخت مستندي درباره زلزله هائيتي دو هفته پيش به اين كشور رفتند و تا 10 روز ديگر در اين كشور مستقر هستند.
وي در ادامه افزود: بعد از زلزله هائيتي، رسانه‌هاي غربي شروع به واكنش‌هايي كردند كه مردم هائيتي، مردمي وحشي هستند و نمي‌توانند كشور خود را اداره كنند. با اين بمباران رسانه‌اي، حضور نظاميان آمريكايي تا حدودي در اين كشور تثبيت شد.
غفوري ادامه داد: در مركز فرهنگي ميثاق اين اقدام براي ما خيلي عجيب بود و انگيزه‌اي شد كه دوستان عازم هائيتي شوند.
وي در ادامه بيان داشت: در تماس تلفني كه با آقاي مهدوي داشتم، مي‌گفت اين مردم به شدت مهربان هستند و همين كه مي‌فهميدند از ايران آمده‌ايم، از ما تشكر مي‌كردند و موج رسانه‌‌اي كشورهاي غربي را رد مي‌كردند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news146940.html