برخورد قاطع با مزاحمان چهارشنبه آخر سال
فارس , دوشنبه 3 اسفند 1388 - ساعت 16:21

تدابير لازم براي برگزاري مراسم چهارشنبه آخر سال در آرامش و امنيت انديشيده شده و شوراي تأمين استان تهران و ديگر دستگاه‌هاي حافظ امنيت آمادگي دارند.

 

استاندار تهران اعلام كرد: شوراي تأمين استان تهران براي برخورد قاطع با افرادي كه در روزهاي پاياني سال و چهارشنبه آخر سال در زندگي عادي مردم اخلال ايجاد كنند، پيش بيني و تدابير لازم را به كار مي‌برد.
مرتضي تمدن گفت: تدابير لازم براي برگزاري مراسم چهارشنبه آخر سال در آرامش و امنيت انديشيده شده و شوراي تأمين استان تهران و ديگر دستگاه‌هاي حافظ امنيت آمادگي دارند.
وي اظهار داشت: برخي افراد مسئله‌دار و بريده، براي چهارشنبه آخر سال نكاتي را مطرح كرده‌اند كه در واقع آبروي خود را مي‌برند، مردم در اين مراسم هم آگاهانه شركت خواهند كرد و اجازه سوءاستفاده نخواهند داد.
تمدن تأكيد كرد: اگر كسي بخواهد در اين مراسم مزاحمت ايجاد كند و موجب اخلال در زندگي عادي مردم شود، با اقدام قاطع شوراي تأمين استان و پليس مواجه خواهد شد.
استاندار تهران گفت: اقدامات پيشگيرانه براي جلوگيري از ورود مواد محترقه و استفاده از آن در اين مراسم توسط پليس آغاز شده است. البته خانواده‌ها و بزرگترها با حضور در كنار جوانان مي‌توانند در برگزاري آرام مراسم چهارشنبه آخر سال نقش موثري ايفا كنند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news147059.html