حکم سنگین عاملان یک جنایت تکان دهنده در غرب استان تهران ، امروز در دیوان عالی کشور به تائید رسید.
رسیدگی به این پرونده از اسفند 1386 پس از آن آغاز شد که به بازپرس کشیک دادسرای رباط کریم خبر رسید پیکر سوخته یک پیرمرد در حوضچه اسید پیدا شده است.
این مقام قضایی به همراه پلیس اداره آگاهی به نقطه مورد نظر رفت و با بررسی دقیق صحنه جرم دستور داد پیکر «عباس - س» 80 ساله به پزشکی قانونی فرستاده شود.
ردیابی جانی یا جانیان در دستور کار افسران تجسس قرار داشت که مشخص شد «عباس» آخرین بار با «غلامرضا - س» 31 ساله دیده شده است.
این مرد جوان صاحب یک کارگاه تولید در و پنجره آلومینیومی بود و با «عباس» اختلاف مالی داشت.
با افشای این مساله «غلامرضا» به عنوان نخستین متهم دستگیر شد.وی که تلاش می کرد خود را بی گناه نشان دهد با دیدن مدرک های دادگاه پسند به کشتن پیرمرد اعتراف و شاگردش «امیر - ن» را به عنوان همدست خود معرفی کرد.
به دنبال بازسازی صحنه جنایت ، کیفرخواست صادر و به شعبه 113 دادگاه کیفری پایتخت فرستاده شد و 14 شهریور 88 «غلامرضا» و «امیر» پای میز محاکمه ایستادند.
در آن نشست که به ریاست قاضی «محمد سلطان همتیار» تشکیل شد ابتدا ا... یار شکاری - نماینده دادستان - کیفرخواست را خواند و بعد خانواده داغدار تقاضای صدور حکم مرگ کرد.
نوبت دفاع به «غلامرضا» که رسید گفت : یک قطعه زمین از «عباس» خریده بودم که کاش هرگز نمی خریدم.قیمت آن زمین پس از مدتی چند برابر شد و فروشنده ادعا می کرد باید پول بیش تری به او بدهم.
وی ادامه داد : آن شب مشروب خورده بودم که «عباس» به کارگاهم آمد و دوباره اعصابم را به هم ریخت.من هم که مست بودم و ناراحتی اعصاب و روان داشتم دست به اسلحه بردم و جانش را گرفتم.بعد جنازه را به کمک شاگردم در حوضچه اسید انداختم که ...
«امیر» نیز با بیان این که هیچ اختلافی با پیرمرد نداشته است گفت : من فقط یک کارگر ساده بودم و از ترسم با صاحب کارم همکاری کردم.
هیئت قضایی پس از شنیدن اظهارات «غلامرضا» و «امیر» با اعلام تنفس ، وارد شور شد و مجرم ردیف نخست را به اشد مجازات - قصاص نفس - و همدستش را به 15 سال زندان محکوم کرد.
امروز رای در شعبه 15 دیوان عالی کشور به تائید رسید و ضرباهنگ مرگ «غلامرضا» به صدا درآمد. |