هرمزگان هفته آينده ميزبان هيئت دولت است
مهر , جمعه 14 اسفند 1388 - ساعت 23:22

سرعت بخشيدن به روند توسعه، ارتقاي سطح توسعه يافتگي با اثرگذاري مستقيم بر زندگي مردم از جمله رويکردهاي مهم سفر دوم دولت به اين استان بود.

 

استاندار هرمزگان گفت: رئيس جمهور و هيئت دولت در راستاي سومين دوره سفرهاي استاني خود اواخر هفته آينده به استان هرمزگان سفر خواهند کرد.
حسين هاشمي تختي در جمع خبرنگاران با اعلام اين خبر افزود: با قطعي شدن سومين سفر رئيس جمهور و هيات دولت به استان هرمزگان پيشنهادات خوبي در بخشهاي مختلف در جهت توسعه و پيشرفت استان آماده ارائه در جلسه هيئت دولت در استان شده است.
وي بيان کرد: در حقيقت سفر سوم که با رويکرد فرهنگي صورت مي گيرد تکميل کننده سفرهاي اول دوم در بخش زيرساختي و در حقيقت تلفيقي از کارکردهاي عمراني با فرهنگي دولت نهم و دهم را در تاريخ نظام جمهوري اسلامي شاهد خواهيم بود که نتيجه آن پيشرفت و تعالي سخت افزاري و نرم افزاري در تمام سطوح عملياتي است.
در آمارها و اطلاعات منتشره و تاييد شده از سوي معاون برنامه ريزي استانداري هرمزگان تعداد کل مصوبات دو سفر دولت نهم به هرمزگان 331مصوبه ذکر شده که 101مصوبه آن در سفر اول و 221 مصوبه نيز در سفر دوم به استان هرمزگان به تصويب رسيده است.
سفر اول رئيس جمهور و هيئت دولت به اين استان در مجموع 101مصوبه به همراه داشت که 61 مصوبه آن ماهيت پروژه اي، 33مصوبه ماهيت مجوز و هفت مصوبه نيز شامل اصلاح قوانين و ضوابط بود.
مصوباتي که ماهيت پروژه اي داشتند در مجموع تعداد 287 پروژه (تملک دارايي سرمايه اي) با اعتباري حدود هزارو 309 ميليارد ريال تعريف گرديد که بيشترين تعداد آنها با 95پروژه مربوط به مسکن، عمران شهري، روستايي و عشايري بود.
238 پروژه آن تا پايان سال 86 خاتمه يافت و 49پروژه باقي مانده ديگر نيز طي سال گذشته (87) به بهره برداري رسيد و از مجموع 101مصوبه دور اول سفر رييس جمهوري 97درصد اجرا شده است و مابقي در حال اجراست .
در سفر دوم در مجموع 221 موضوع از تصويب هيات وزيران گذشت که شامل 158 مصوبه با ماهيت پروژه اي (تملک دارايي سرمايه اي)، 55 مصوبه با ماهيت مجوز و هشت مصوبه با ماهيت اصلاح ضوابط و قوانين بود که کل بار مالي 221 مصوبه سفر دوم اعم از استاني، ملي، تسهيلات و ساير منابع سه هزار و 526 ميليارد تومان بود.
سرعت بخشيدن به روند توسعه، ارتقاي سطح توسعه يافتگي با اثرگذاري مستقيم بر زندگي مردم از جمله رويکردهاي مهم سفر دوم دولت به اين استان بود.
توجه خاص به بهبود ومعيشت اقتصادي مردم از طريق اعمال معافيت هاي ويژه مرزنشينان، بخشودگي جريمه ديرکرد و کارمزد تسهيلات پرداختي بانکها به به بخش کشاورزي و زيرمجموعه هاي آن، بهبود وضعيت سرمايه گذاران و شاغلان بخش صنعت و کشاورزي و سرعت بخشيدن به طرح هاي نيمه تمام کليدي و مهم استان و همچنين توجه خاص به زيرساخت هاي بخش بهداشت و سلامت و آموزش عالي از ديگر رويکردهاي مصوبات دور دوم سفر دکتر محمود احمدي نژاد و اعضاي دولت او به اين استان ساحلي بود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news147726.html