جعفرزاده: توسعه صنعت هوایی با آزادسازی قیمت ها
هموطن سلام , سه شنبه 18 اسفند 1388 - ساعت 21:36

رضا جعفر‌زاده گفت : البته منطقی شدن قیمت بلیت هواپیما الزاماً به معنی افزایش نرخ بلیت نیست و ممکن است یک ساعت صندلی پرواز ارزان تر از نرخ فعلی ارایه شود.‌

 

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: بیش از 90 درصد درآمد خطوط هوایی را قیمت بلیت هواپیما تشکیل می‌دهد، افزایش قیمت آن در روند توسعه و تأمین ایمنی این صنعت نقش اساسی دارد و باعث افزایش ایمنی پرواز هم خواهد شد.
رضا جعفر‌زاده در خصوص آزاد‌سازی قیمت بلیت هواپیما پس از اجرای قانون هدفمند‌سازی یارانه‌ها گفت : البته منطقی شدن قیمت بلیت هواپیما الزاماً به معنی افزایش نرخ بلیت نیست و ممکن است یک ساعت صندلی پرواز ارزان تر از نرخ فعلی ارایه شود.‌
وی با تاکید بر افزایش ایمنی پرواز گفت : هزینه آن را هم باید از دولت یا از مسافران ‌تامین شود.
‌سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت : ارتقای ایمنی بدون منطقی شدن و آزاد‌سازی نرخ بلیت هواپیما بی معناست و ثابت نگه داشتن نرخ بلیت هواپیما سبب رکود در توسعه صنعت و اکتفاء به حداقل ایمنی در این بخش است.
وی گفت : با راکد ماندن قیمت بلیت هواپیما و آزادنشدن قیمت‌ها، تحقق رقابت سالم در خدمات رسانی ، افزایش توان عملیاتی و فنی شرکت‌های هواپیمایی خیلی سخت می شود.
جعفرزاده با اشاره به اینکه هم‌اکنون نرخ ثابت تعیین شده صندلی پرواز در ایران حدود 35 دلار است، افزود : لازم است قیمت بلیت هواپیما بر اساس عرضه و تقاضا تعیین شود.
وی تأکید کرد: بررسی‌های کارشناسی و نظر مدیران شرکت‌های هواپیمایی به عنوان منابع اجرایی نشان می د هد ایجاد رقابت بین شرکت‌ها و برخورداری از توان مالی برای تأمین ناوگان با کیفیت بالاتر با آزاد‌سازی و منطقی شدن نرخ بلیت هواپیما بر اساس عرضه و تقاضا ، میسر خواهد بود.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از نصب سامانه ils باند 29 چپ فرودگاه امام خمینی (ره) خبرداد و گفت : تنها فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) از این امکان برخوردار است.
جعفرزاده افزود : این فرودگاه دو دستگاه 1cat ils دارد که امکان فرود هواپیماها با دید 60 متر عمودی و 540 متر افقی را فراهم آورده است.
وی گفت : این فرودگاه دارای 2cat ils است که فرود هواپیماها با دید 30 پا عمودی و 360 متر افقی را امکان پذیر می کند.
‌سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تأکید کرد: راه‌اندازی این دستگاه کمک ناوبری در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) موجب می شود هواپیماها به هنگام وضعیت نامناسب جوی با دید کمتر هم امکان فرود را داشته باشند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news147952.html