ميزان نهايي افزايش حقوق کارمندان
مهر , يكشنبه 29 فروردين 1389 - ساعت 23:24

معاون بودجه معاونت برنامه‌ريزي ونظارت راهبردي رئيس جمهوري با اعلام اينکه درصد نهايي افزايش حقوق کارمندان بزودي مشخص مي شود، تاکيدکرد: امسال کسري بودجه نداشته و تغييرات محتوايي بودجه 89 دولت در مجلس به حدي بوده که قسمتي از آن به درآمد-هزينه تبديل شده است.

 

معاون بودجه معاونت برنامه‌ريزي ونظارت راهبردي رئيس جمهوري با اعلام اينکه درصد نهايي افزايش حقوق کارمندان بزودي مشخص مي شود، تاکيدکرد: امسال کسري بودجه نداشته و تغييرات محتوايي بودجه 89 دولت در مجلس به حدي بوده که قسمتي از آن به درآمد-هزينه تبديل شده است.
رحيم ممبيني با بيان اينکه امسال کسري بودجه نخواهيم داشت، افزود: کسري به اين معنا که دولت از متمم بودجه استفاده کند، وجود نخواهد داشت.
معاون بودجه معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهوري با اشاره به اينکه طي دو سال گذشته نيز دولت متمم بودجه نداشته است، تصريح کرد: طي اين دو سال دولت اصلاحيه هايي براي جابجايي رديفهاي بودجه اي داشته است.
وي افزود: در سال 89 نيز اگر جابجايي در رديفهاي بودجه اي ضروري به نظر برسد، دولت مي تواند از اختيارات قانوني خود استفاده نمايد.
معاون بودجه معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهوري در عين حال اظهاراميدواري کرد که نياز به جابه جايي در رديفهاي بودجه سال 89 کل کشور وجود نداشته باشد.
وي در پاسخ به اين سئوال که لايحه بودجه 89 ارسالي دولت به مجلس، پس از تبديل به قانون با چند درصد تغييرات توسط نمايندگان مواجه شده است، بيان کرد: از نظر ارقام کلان و اعداد نهايي، بودجه عمومي دولت در لايحه رقمي در نظر گرفته شده بود که نزديک به همان عدد نيز در قانون به تصويب رسيد.
ممبيني تاکيد کرد: بودجه سال 89 شايد در کلان چندان دچار تغيير نشده اما در محتوا تغييرات قابل توجهي را داشته است، به عبارت ديگر تغييرات بودجه وسيع بوده و قسمتي از آن به صورت درآمد - هزينه درآمده است.

اعلام ميزان افزايش حقوق کارمندان تا چند روز آينده
ممبيني در پاسخ به اين پرسش آيا دولت هنوز ميزان افزايش حقوق امسال کارمندان و بازنشستگان را تعيين نکرده است؟ گفت: درصد و ميزان تغيير و افزايش حقوق و مزاياي کارمندان و بازنشستگان تا چند روز آينده مشخص مي شود، زيرا بر اساس قانون مديريت خدمات کشوري بايد به پيشنهاد شوراي توسعه به تصويب هيئت وزيران برسد.
معاون بودجه معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهوري تاکيد کرد: کارهاي مربوط به افزايش حقوق کارمندان دولت انجام شده است و بايد اين امر مطرح و سپس تصويب و ابلاغ شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news149045.html