تغييرات بنيادي در جدول پخش برنامه‌هاي مراکز استان‌ها
دوشنبه 17 خرداد 1389 - ساعت 22:57

معاون امور مجلس و استان‌هاي صدا و سيما خواستار تغييرات بنيادي در جدول پخش برنامه‌هاي مراکز با رعايت اصول و اولويت‌ها شد.

 

معاون امور مجلس و استان‌هاي صدا و سيما خواستار تغييرات بنيادي در جدول پخش برنامه‌هاي مراکز با رعايت اصول و اولويت‌ها شد.
روابط عمومي معاونت امور مجلس و استان‌هاي صدا و سيما اعلام کرد مديران کل مراکز شرکت کننده در همايش افق رسانه با حجت الاسلام سيد رمضان موسوي مقدم ، معاون امور مجلس و استانهاي صدا و سيما ديدار کردند. سيد رمضان موسوي مقدم تلاش مراکز براي ارتقاي کيفيت برنامه‌ها را قابل تقدير دانست.
وي با اشاره به وجود استعدادهاي هنري در استانها و لزوم بهره گيري از اين ظرفيت بالقوه گفت: هنرمندان رسانه ملي در استان‌ها بايد تلاش کنند با ارائه طرح‌هاي مختلف نسبت به تهيه آثار نمايشي فاخر بويژه در مورد شخصيت ‌هاي برجستة مناطق، بودجه فرهنگي استان‌ها را جذب کنند.
معاون امور مجلس و استان هاي سازمان لزوم مشارکت مردم در برنامه‌هاي صدا وسيما را يادآور شد و افزود: مديران شبکه‌هاي استاني در تهيه و پخش برنامه‌هاي تأميني شرايط و ويژگي ‌هاي استاني را در نظر بگيرند.
وي خواستار تغييرات بنيادي در جدول پخش برنامه‌ها با رعايت اصول و اولويت‌ها شد و تأکيد کرد: از آنجا که بخشي از برنامه ‌هاي مراکز از طريق فرستنده ديجيتال پخش مي‌شود و مخاطبان ملي و فراملي خواهد داشت بايد تلاش کرد برنامه‌هاي ارائه شده از کيفيت مطلوب برخوردار باشند.
حجت الاسلام موسوي مقدم تندتر شدن ريتم برنامه‌ها را از روش‌هاي ايجاد جذابيت براي مخاطبان بيان کرد و افزود: بهره گيري صحيح از موسيقي در برنامه‌ها و استفاده از کارشناسان هنري مي‌تواند در اين جهت کمک کند.
در ادامه اين نشست ، ضمن پاسخگوئي به سئوالات مديران کل مراکز از سوي معاون امور مجلس و استانها، کارشناسان نقاط قوت و ضعف پخش برنامه‌هاي مراکز از فرستندة ديجيتال را براي حاضران بيان کردند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news151088.html