به گزارش خبرنگار ما، ساعت هفت صبح پنجشنبه 30 ارديبهشت، مأموران پليس از يك تصادف در بلوار نبوت كرج باخبر شدند. بنابراين مأموران كلانتري 17 مهر ويلا همراه مأموران راهنمايي و رانندگي، با حضور در محل حادثه دريافتند زن 30 سالهاي به دنبال اين حادثه بشدت مجروح شده است.
تحقيقات كارشناسان راهنمايي و رانندگي هم نشان داد تصادف عمدي بوده و هيچ اثري از ترمز ناگهاني در محل تصادف وجود نداشته است، چرا كه راننده حدود هشت متر زن جوان را با ماشين روي زمين كشيده بود.
با افشاي اين موضوع، مأموران كلانتري براي كشف سرنخ راهي بيمارستان شدند، اما زن جوان به علت شدت جراحات جان سپرده بود.
بنابراين تيم پليسي با عجله به محل حادثه بازگشت اما به نتيجه نرسيد از خودروي مقصر نيز هيچ ردي نبود.
تجسسها براي افشاي گره معماي كور ادامه داشت تا اينكه سرنخ كشف جنايت در دوربين مداربستهاي پيدا شد.
مأموران كه با دستور قضايي به بررسي فيلم دوربين پرداخته بودند، سرانجام دريافتند روز حادثه راننده يك دستگاه خودروي پرايد سفيد در خلاف جهت حركت وارد محل حادثه شده و در حالي كه مقتول در زاويه ديدش قرار داشته، با سرعت به زن جوان برخورد كرده و از محل گريخته است.
بنابراين مأموران راهی خانه صاحب خودرو شدند و پس از بررسي ها پي بردند زن جوان با تعويض سپر و شيشه خودرو سعي در از بين بردن آثار تصادف داشته است.
متهم پس از انتقال به كلانتري و در بازجوييها وقتي خود را در بنبست ديد، به قتل دوستش اعتراف كرد و گفت: من و مقتول با هم دوست بوديم، اما چندي قبل وقتي ازدواج كرد، اختلافهايمان آغاز شد، چرا كه موضوع ازدواجش آزارم ميداد و هر روز كينه و حسادتم به او بيشتر ميشد.
سرانجام نيز تصميم به قتلش گرفتم. به دليل اينكه ميدانستم او هر روز ساعت هفت صبح به محل كارش ميرود. روز حادثه در نزديكي خانهاش كمين كرده و در فرصتي مناسب نقشهام را عملي كردم.
متهم پس از اعتراف به جنايت با قرار قانوني روانه زندان شد. |