پخش مسابقات يك هشتم نهايي جام جهاني در شبكه سه
جمعه 4 تير 1389 - ساعت 22:22

شبكه سه سيما از هفته آينده پخش زنده مسابقات يك هشتم نهايي از جام جهاني فوتبال ‌2010 آفريقاي جنوبي را آغاز مي‌كند و در آن 9 مسابقه فوتبال پخش مي‌شود كه از اين بين يك بازي با تاخير به روي آنتن خواهد رفت.

 

شبكه سه سيما از هفته آينده پخش زنده مسابقات يك هشتم نهايي از جام جهاني فوتبال ‌2010 آفريقاي جنوبي را آغاز مي‌كند و در آن 9 مسابقه فوتبال پخش مي‌شود كه از اين بين يك بازي با تاخير به روي آنتن خواهد رفت.
برنامه يك جهان، يك جام شبكه سه، شنبه (5 تيرماه) ساعت 18 و 30 دقيقه، مسابقه فوتبال ميان تيم‌هاي اروگوئه و كره جنوبي را زنده پخش مي‌كند و ساعت 23 همان روز ديدار آمريكا و غنا را مستقيم به روي آنتن خواهد برد.
همچنين بازي فوتبال ميان تيم‌هاي سوئيس و هندوراس با تاخير، روز شنبه ساعت يك بامداد به روي آنتن خواهد رفت.
يكشنبه (6 تير ماه) ‌برنامه «يك جهان، يك جام» مسابقه فوتبال ميان آلمان و انگليس را ساعت 18 و 30 دقيقه زنده پخش مي‌كند. ديدار تيم‌هاي آرژانتين و مكزيك هم ساعت 23 همان روز مستقيم پخش خواهد شد.
شبكه سه، دوشنبه (7 تيرماه) ديدار تيم‌هاي هلند و اسلوواكي را ساعت 18 و 30 دقيقه و بازي فوتبال ميان تيم اول گروه G و تيم دوم گروه H را ساعت 23 زنده پخش مي‌كند.
سه شنبه، هفتم تيرماه بينندگان تلويزيون مي‌توانند شاهد پخش زنده بازي پاراگوئه و ژاپن در ساعت 18 و 30 دقيقه باشند و سپس ساعت 23 ديدار تيم اول گروه H و تيم دوم گروه G را به تماشا بنشينند.
شبكه سه سيما از روز چهارشنبه (9 تير ماه) و همزمان با وقفه‌اي دو روزه در برگزاري مسابقات جام جهاني، برنامه «يك جهان، يك جام» را پس از پخش اخبار ورزشي (حدود ساعت 19) به روي آنتن مي‌فرستد و تحليل بازي‌هاي برگزار شده را در دستور كار اين برنامه قرار داده است. شبكه سه از جمعه 11 تيرماه پخش زنده مسابقات فوتبال جام جهاني را مجددا از سر مي‌گيرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news152006.html