جوهرچي: «فاصله‌ها» خط قرمز را نشكست اما به زيبايي از كنارش عبور كرد
فارس , جمعه 22 مرداد 1389 - ساعت 16:59

حسن جوهرچي با اشاره به اين كه مجموعه تلويزيوني «فاصله‌ها» بدون شكستن خطوط قرمز، به زيبايي از كنار خطوط قرمز گذشت، گفت: از خط قرمزها نبايد عبور كرد تا باب شود، مثل توهين به يك تفكر خاص. ما مي‌توانيم بگوييم كه اگر به خطوط قرمز نزديك شويم چنين مشكلاتي پيش مي‌آيد.

 

حسن جوهرچي با اشاره به اين كه مجموعه تلويزيوني «فاصله‌ها» بدون شكستن خطوط قرمز، به زيبايي از كنار خطوط قرمز گذشت، گفت: از خط قرمزها نبايد عبور كرد تا باب شود، مثل توهين به يك تفكر خاص. ما مي‌توانيم بگوييم كه اگر به خطوط قرمز نزديك شويم چنين مشكلاتي پيش مي‌آيد.
حسن جوهرچي بازيگر نقش فرهاد در مجموعه تلويزيوني «فاصله‌ها» گفت: اين نقش متفاوت با كارهاي قبلي من بود و علت پذيرفتن‌اش نيز همين متفاوت بودن آن است.
وي در ادامه به وجوه مشترك سريال‌هاي «در پناه تو» و «فاصله‌ها» اشاره كرد و اظهار داشت: اين دو سريال نقاط مشترك زيادي داشتند، اول اين كه كاملا جدي بودند و فضاي جدي را هم دنبال مي‌كردند، الان ما برخي سريال‌ها را مي‌بينيم كه شوخي شوخي جلو مي‌روند اما هم «در پناه تو» و هم «فاصله‌ها» جدي بودند ضمن اين كه هر دو فيلمنامه‌هاي خيلي خوب و بديعي داشتند.
وي با بيان اين كه من قبلا هم در «پيله‌هاي پرواز» با حسين سهيلي‌زاده كار كرده بودم، عنوان داشت: در حد اطلاعات فيلمنامه از نقشم اطلاع داشتم و خيلي سريع درباره آن با آقاي سهيلي‌زاده به مشتركاتي رسيديم و پس از آن ديگر هيچ وقت راجع به كاركتر فرهاد سرصحنه با هم حرف نزديم چون من مي‌دانستم او دقيقا چه مي‌خواهد و او هم مي‌دانست كار من چه خواهد بود. جوهرچي در پاسخ به اين سؤال كه چرا در فيلمنامه فرهاد با پيشينه مثبت، خلاف جهت مسير قبلي خود حركت مي‌كند و بر آن نيز اصرار مي‌كند؟ تصريح كرد: به نظر من فرهاد يك جايي علت حضورش در جبهه را فراموش مي‌كند، آن زماني كه فرهاد به جبهه مي‌رود، فكر نمي‌كرده كه قرار است چند سال بعد شركتي داشته باشد، آن زمان براي دفاع از مملكت و با اهداف عالي به جبهه مي‌رود ولي در حال حاضر اين علت را فراموش مي‌كند و دچار لغزش مي‌شود. او همچنين درباره شتاب‌زدگي در تحول شخصيت فرهاد و بازگشت او به مسير قبلي‌اش نيز گفت: بايد ببينيم نويسنده چه خواسته است؟ من كه نمي‌توانم بگويم لطفا ده سكانس به كار اضافه كن! ضمن اين كه در آخر كار بوديم، فشارهايي بر ما بود و در شرايط پراسترسي قرار داشتيم. شايد اگر آهسته‌تر اين اتفاق مي‌افتاد، كار باورپذيري بيشتري داشت.
وي درباره ويژگي خاص شخصيت فرهاد در سريال «فاصله‌‌ها» نيز عنوان كرد: فرهاد با يك عقده كهنه وارد سريال مي‌شود و همين باعث مي‌شود و در كنار آن به‌آهستگي شدت عصبانيت او بيشتر مي‌شود.
جوهرچي گفت: من اين فرصت را داشتم كه جنبه‌هاي بيشتري از شخصيت فرهاد را بيابم. البته اگر نقش پرداخت بيشتري داشت و من زمان بيشتري داشتم، بهتر بود اما نقش در حد خود قابل باور بود.
وي درباره شخصيت منفي فرهاد نيز تصريح كرد: اين بار تماشاگر شخصيتي را مي‌بيند كه با ورودش به داستان، گره‌آفريني مي‌شود و براي من بازيگر، خيلي خوب بود. من درباره اين كه نقش منفي بازي كنم، اصلا دچار ترديد نشدم و با اطمينان در اين كار بازي كردم. بازخوردها نيز خوب بود و مردم از اين سريال راضي بودند.
وي درباره شفافيت سريال «فاصله‌ها» در بيان معضلات اجتماعي نيز گفت: هر كاري كه ديده مي‌شود، طبيعي است كه با آن برخورد نظري مي‌شود و قرار نيست همه يك نظر درباره كار داشته باشند و از اين بابت، هرچه هم نقدها بيشتر باشد، بهتر است. ما خط قرمزهايي در مملكت داريم كه اصلا نمي‌توانيم زيرآنها بزنيم و آنها بايد رعايت شوند منتها اين كه چقدر به خط قرمزها نزديك شويم، مهم است. ما جاهايي به خط قرمز نزديك شديم ولي خيلي خوب از كنارشان گذشتيم و از آنها عبور نكرديم.
جوهرچي گفت: از خط قرمزها نبايد عبور كرد تا باب شود، مثل توهين به يك تفكر خاص. ما مي‌توانيم بگوييم كه اگر به خطوط قرمز نزديك شويم چنين مشكلاتي پيش مي‌آيد. نزديك شدن به خطوط قرمز بايد با آرامش و دقيق باشد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news154447.html