معاون سيماي صدا و سيما: شبکه قرآن بايد تقويت شود
شنبه 20 آذر 1389 - ساعت 18:58

دکتر علي دارابي معاون سيماي رئيس سازمان صدا و سيما در نخستين نشست شوراي راهبري شبکه قرآن و معارف سيما بر ضرورت الگو سازي و توجه مؤثر به آموزه هاي ديني در شبکه قرآن تأکيد کرد.

 

دکتر علي دارابي معاون سيماي رئيس سازمان صدا و سيما در نخستين نشست شوراي راهبري شبکه قرآن و معارف سيما بر ضرورت الگو سازي و توجه مؤثر به آموزه هاي ديني در شبکه قرآن تأکيد کرد.
معاون سيماي رئيس سازمان صدا و سيما تشکيل شوراي راهبردي را از مؤلفه هاي مورد عنايت رهبر فرزانه انقلاب اسلامي دانست و افزود: اهداف اصلي تشکيل شوراي راهبردي در شبکه هاي سيما به خدمت گرفتن ظرفيت جديد در رسانه براي تأثيرگذاري بيشتر است.
وي با اشاره به اينکه صدا و سيما براي بهتر اداره کردن شبکه قرآن نيازمند همفکري و همراهي علما و صاحبنظران ديني قرآني در حوزه و دانشگاه است، گفت: شبکه قرآن بايد تقويت شود.
دارابي با تأکيد بر اينکه صدا و سيما مطالبات رهبر فرزانه انقلاب اسلامي را در حوزه قرآن و رسانه صدا و سيما براي هميشه مدنظر قرار مي دهد، گفت: شوراي راهبردي مي تواند با بررسي وضع موجود شبکه قرآن، آسيب شناسي و ارائه برنامه ها و راهکارهاي مؤثر براي آينده، اين شبکه را بيش از پيش تقويت کند.
معاون سيماي رئيس سازمان صدا و سيما از استقبال معاونت سيما ، از توليد برنامه هاي مؤثر در شبکه قرآن خبر داد و گفت: بي ترديد توجه به مساجد به عنوان کانون الهي و همدلي و همراهي بندگان خدا و تشويق مأنوسان به قرآن و معارف و مفاهيم عالي اسلامي در برنامه سازي هاي شبکه قرآن ضروري است .
دکتر دارابي تصريح کرد: بايد انس با آيات و مفاهيم عالي قرآن را به يک نهضت و جريان تبديل کنيم و شبکه قرآن نيز تلاوت، ترجمه و تفسير اين کتاب آسماني را در کنار فرهنگ نبوي، علوي و مهدوي براي مردم تبيين کند.
وي افزود: شبکه قرآن بايد چهار مؤلفه مهم و ضروري مورد تأکيد رهبر معظم انقلاب يعني دين، آگاهي، اخلاق و اميد را سرلوحه قرار دهد و در توليد برنامه ها لحاظ کند.
معاون سيماي رئيس سازمان صدا و سيما با اشاره به پخش «سيماي حوزه» از 27 آذرماه در شبکه قرآن گفت: اين برنامه ، بطور ثابت هر هفته در زمان پربيننده شبکه پخش مي شود.
در اين نشست سيد باقر پيشنمازي مدير شبکه قرآن با تشريح فعاليت هاي اين شبکه، تأکيد کرد: مطالبات مقام معظم رهبري در خصوص فعاليت هاي قرآني استراتژي شبکه قرآن است. به گفته آقاي پيشنمازي، شبکه قرآن و معارف در هشت ماهه سال جاري بيش از 2660 دقيقه توليد و 5904 دقيقه پخش برنامه داشته است.
حجت الاسلام حميد محمدي قائم مقام قرآني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز با تأکيد بر ضرورت استمرار جلسات شوراي راهبردي گفت: مسير شبکه قرآن بايد از مفاهيم عالي قرآن استخراج، ترسيم و تدوين شود.
عضو شوراي راهبردي شبکه قرآن و معارف توجه شبکه قرآن به شئون قرآن را ضروري دانست و گفت: اين شبکه بايد در طرحي جامع به آموزش، پژوهش و تبليغ و ترويج قرآن اهميت خاص بدهد.
حجت الاسلام و المسلمين محمد حسن نبوي معاون تبليغات حوزه علميه قم نيز در سخناني بر ضرورت نقش آفريني شبکه قرآن براي فعال تر کردن محافل قرآني و تشويق و ترغيب آنان تأکيد کرد.
وي محور قرار گرفتن شبکه قرآن در پخش برنامه هاي قرآن و معارفي را خواستار شد و تعامل سازنده برنامه سازان شبکه با کارشناسان قرآن و از طرفي معرفي و تشويق علماي حاضر در نقاط محروم و دور افتاده کشور را ضروري دانست.
حجت الاسلام حسين ابراهيمي، رئيس مرکر رسيدگي به امور مساجد و نماينده مردم بيرجند در مجلس شوراي اسلامي نيز توجه هرچه بيشتر شبکه قرآن به ابعاد معارفي، اخلاقي و احکامي قرآن را لازم ارزيابي کرد و گفت: در شبکه قرآن بايد مسجد محور قرار گيرد و اين شبکه بيش از پيش در مساجد حضور پيدا کند.
عضو شوراي راهبردي شبکه قرآن و معارف، قرآن را کتاب عمل توصيف کرد و گفت: شبکه قرآن بايد عمل به قرآن و با قرآن زندگي کردن را به مردم بياموزد.
ساخت و پخش سريالهاي قرآني برگرفته از قصص قرآن، از ديگر موارد مورد توجه حجت الاسلام ابراهيمي بود.
مهدي قره شيخ لو، قاري و داور بين المللي و رئيس سازمان دارالقرآن کريم سازمان تبليغات اسلامي نيز با توجه به ظرفيت هاي بالا و مؤثر صدا و سيما در ترويج قرآن گفت: شوراي راهبردي بايد علاوه بر اهداف کلي بر اهداف جزئي هم توجه کند و اين هدف ها را محقق کند.
خانم زهرا راستي مدير حوزه هاي علميه خواهران منطقه يک کشور نيز در سخناني با اشاره بر ضرورت بررسي وضع موجود شبکه و آسيب شناسي آن گفت: شبکه قرآن بايد اهداف آرماني و رسالت خود بر پايه ارزشهاي ديني و مذهبي، باورهاي قرآني و فرمايش چهارده معصوم (ع)، امام (ره) و مقام معظم رهبري طراحي کنند.
وي بر ضرورت توجه به جايگاه تأثيرگذار شوراي راهبردي در تصميم سازي شبکه قرآن تأکيد کرد و در ادامه گفت: براي بيان معارف قرآني و اهل بيت عصمت و طهارت (ع) بايد از شيوه ها و روش هاي جذاب استفاده کرد.
حجت الاسلام محمد شيخ الاسلامي مدير هماهنگي امور معارفي معاونت سيما نيز با تأکيد بر اهميت مشخص شدن راهبرد شبکه قرآن گفت: صدا و سيما براي اثرگذاري و انجام رسالت خود نيازمند همکاري همه صاحبنظران، استادان حوزه و دانشگاه و علاقمندان اعتلاي مفاهيم عالي ديني و قرآني است.
حجج اسلام حسين ابراهيمي، حميد محمدي، محمد حسن نبوي، علي ثمري، محمد شيخ الاسلامي، خانم زهرا راستي و آقايان مهدي قره شيخ لو، سعيد حداديان و محمد حسين محمد زاده، اعضاي شوراي راهبردي شبکه قرآن و معارف سيما هستند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news160102.html