مستند كوير، بهشت گمشده در حال تدوين
دوشنبه 11 بهمن 1389 - ساعت 21:31

كارگردان مستند كوير، بهشت گمشده گفت: با پايان مرحله تصويربرداري مستند در دست توليد كوير، بهشت گمشده اين مستند در مركز اصفهان روي ميز تدوين قرار گرفت .

 

كارگردان مستند كوير، بهشت گمشده گفت: با پايان مرحله تصويربرداري مستند در دست توليد كوير، بهشت گمشده اين مستند در مركز اصفهان روي ميز تدوين قرار گرفت .
بهمن داوري كارگردان اين مستند در گفتگو با روابط عمومي معاونت استان‌ها با اشاره به وسعت و موقعيت جغرافيائي كوير مركزي ايران گفت : در اين مستند 390 دقيقه‌اي كوير منطقه مركزي كه به شكل نعل اسب استان اصفهان را احاطه كرده با تمام مختصات اكوسيستم و زيست محيطي آن شامل زندگي مردم، اقتصاد و قابليت‌هاي گردشگري، حيات وحش و مناطق حفاظت شده و آثار تاريخي موجود در آن بررسي شده است.
بهمن داوري زمان پيش توليد و كار تحقيق و نگارش اين مستند را شش ماه بيان كرد و افزود: مناطق كوهپايه – نائين – جندق- خور و بيابانك، مرنجاب و كاشان مهمترين لوكيشن‌هاي مستند كوير، بهشت گمشده را تشكيل مي‌دهند .
داوري در خصوص تصويربرداري اين مجموعه با اشاره به ضرورت بازسازي لوكيشن‌ها به منظور انتقال بهتر شرايط به مخاطب گفت : كار تصويربرداري اين مستند با سه تا چهار دوربين انجام شده و تصاوير هوايي آن نيز با استفاده از كايت تهيه شده است .
كارگردان مستند كوير، بهشت گمشده با قدرداني از منوچهر مشيري كه مسئوليت ناظر كيفي اين پروژه را بر عهده داشت افزود : گويندگي متن اين مستند به فراخور موضوع توسط صدا پيشگان زن و مرد مركز اصفهان اجرا مي‌شود .
به گفته بهمن داوري اين مستند قرار است در 13 قسمت 30 دقيقه تهيه شود .
امير ملكوتي به عنوان تصويربردار، پشوتن تهماسبي صدابردار- محمد عطائي تدوينگر و داوود جديدي مدير توليد و مجري طرح ديگر عوامل توليد اين مستند هستند .
موسيقي متن اين مستند توسط كيان حميدزاده تهيه شده است .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news162807.html