تعطيلات نوروزي آماده پخش شد
هموطن سلام , چهارشنبه 20 بهمن 1389 - ساعت 21:02

تهيه كننده انيميشن تعطيلات نوروزي گفت: انيميشن 13 قسمتي تعطيلات نوروزي توليد مركز سمنان براي پخش آماده شد.

 

تهيه كننده انيميشن تعطيلات نوروزي گفت: انيميشن 13 قسمتي تعطيلات نوروزي توليد مركز سمنان براي پخش آماده شد.
فريد الدين نيكجو، تهيه كننده اين مجموعه با اشاره به مراحل پيش توليد اين انيميشن به روابط عمومي معاونت امور استان‌ها گفت : كار تحقيق، نگارش، طراحي شخصيت و دكوپاژ مجموعه تعطيلات نوروزي از شهريور ماه پارسال آغاز شد و ارديبهشت امسال كامپوزيت آن به اتمام رسيد .
فريد الدين نيكجو افزود : با انجام مراحل فني همچون صداگذاري، دوبله و موسيقي ،اين مجموعة انيميشن هم اكنون آماده پخش است . وي تصريح كرد : در ساخت اين انيميشن از تكنيك دو بعدي استفاده شده است .
تهيه كننده انيميشن تعطيلات نوروزي در خصوص داستان اين مجموعه تأثير روش پويا نمائي در بيان مقصود به كودكان و نوجوانان را يادآور شد و افزود : در اين مجموعه كه براي 13 روز تعطيلات نوروز آماده و پخش مي‌شود چند خانواده نمايش داده مي‌شوند كه تعطيلات نوروز خود را در سمنان مي‌گذارنند . شخصيت منفي اين مجموعه به قصد به دست آوردن گنجي در هر قسمت به همراه يكي از اعضاء خانواده در يك مكان ديدني و تاريخي ظاهر مي‌شود و براي رسيدن به مقصود شرحي از گذشته و تاريخچه بنا را بيان مي کند. با اين حال شخصيت منفي مجموعه در هر قسمت از دستيابي به گنج موردنظر باز مي‌ماند .
انيميشن تعطيلات نوروزي را محمود سيفي و مجتبي پرنده غيبي براساس قصه‌اي از شيوا مهرزاد كارگرداني و تدوين كرده‌اند . تارا تاجبخش و هيوا اميني فرد صداگذاري و ميكس مجموعه را برعهده داشته‌اند و موسيقي آن را نيز سعيد كريمي ساخته است .
اين مجموعه قرار است در تعطيلات نوروز سال 90 از يكي شبكه‌هاي سراسري پخش شود .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news163209.html