رئيس رسانه ملي: کار رسانه ، کار نرم است
هموطن سلام , سه شنبه 3 خرداد 1390 - ساعت 23:43

مهندس ضرغامی ،رئیس سازمان صدا و سیما گفت: به هر میزان که بتوانیم کیفیت کار و اعتمادسازی در خبر را افزایش دهیم و همچنین باورپذیری برنامه‌هایمان را راحت‌تر کنیم، در کارمان موفق هستیم.

 

مهندس ضرغامی ،رئیس سازمان صدا و سیما گفت: به هر میزان که بتوانیم کیفیت کار و اعتمادسازی در خبر را افزایش دهیم و همچنین باورپذیری برنامه‌هایمان را راحت‌تر کنیم، در کارمان موفق هستیم.
مهندس ضرغامی در حاشیه افتتاح استودیوی جدید خبر 18 و 30 دقیقه شبکه تهران در جمع خبرنگاران افزود: کار رسانه، کار نرم است و هر قدر که بتوانیم در این حوزه با پختگی بیشتری کار کنیم، تأثیرات بیشتری دارد.
وی با اشاره به اخبار نرم و نگاه لطیف‌تر به خبر گفت: برخی بخش‌های خبری مانند 20 و 30 دقیقه در این باره موفق بوده‌اند.
مهندس ضرغامی افزود: ملاک، محتوا و مضمون خبر است و اگر این موضوع بدون توجه به اهمیت قالب و فرم صورت بگیرد، تأثیر ندارد.
رئیس سازمان صدا و سیما گفت:‌ باید در زمینه جلوه‌های بصری، زیبایی فرم و انتخاب مناسب قالب به خوبی عمل کنیم تا بتوانیم مضامین و پیام‌ها را به خوبی انتقال دهیم.
ضرغامی درباره ویژگی‌های اخبار شبکه تهران اظهار داشت: این شبکه باید ضمن آنکه اخبار ملی را اطلاع رسانی می کند، به مسائل خاص مردم تهران نیز بپردازد که امیدواریم در این کار موفق باشد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news167048.html