عدم رونق طنز در مطبوعات به کمرنگ‌شدن کاریکاتور دامن زده است
مهر , سه شنبه 29 شهريور 1390 - ساعت 12:58

کاریکاتوریست پیشکسوت کشور معتقد است طی سال‌های اخیر، مطالب طنز رونق خوبی در مطبوعات ما ندارد و این مساله شامل حال کاریکاتورها نیز شده است.

 

هموطن آنلاین -ناصر پاک‌شیر کاریکاتوریست قدیمی کشور اظهار کرد: از آنجا که موضوع کاریکاتور با مسائل سیاسی درگیر وعجین شده است، بنابراین کاریکاتوریست‌ها رغبت زیادی ندارند که در مطبوعات فعالیت کنند و احتیاط بیشتری در این زمینه به کار می‌برند ودست به عصاتر فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: البته این موضوع را نیز باید مدنظر قرار دهیم که طی سال‌های اخیر، مطالب طنز رونق خوبی در مطبوعات ما ندارد واین مساله شامل حال کاریکاتورها نیز شده است. بنابراین کاریکاتوریست‌ها رعایت اوضاع و شرایط را می‌کنند و سعی می‌کنند کمتر کار بکشند.
پاک‌شیر در ادامه سخنان خود درباره تاثیر هنر کاریکاتور در جامعه بیان کرد: آثار کاریکاتور هیچ‌گاه برای تفنن و سرگرمی مردم کشیده نمی‌شوند بلکه مسائل مهم اجتماعی را مطرح می‌کنند و تاثیر بسزایی‌ نیز از خود به جا می‌گذارند. در این هنر است که مسائلی که در فضای جدی را نمی‌توان عنوان کرد، با طنز و شوخی مطرح می شود.
کاریکاتوریست سابق نشریه "گل‌آقا" در پایان گفت: هنر کاریکاتور، هیچ‌گاه دچار بن‌بست نمی‌شود بلکه راه‌حل‌های زیادی در خود دارد تا خود را مطرح کند. اگر دری به روی کاریکاتور بسته شود، راه‌ها و درهای دیگری برای وارد شدن خواهد داشت و هیچگاه وا نخواهد ماند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news173534.html