اجراي تئاتر بهرام ريحاني از اول دي ماه
ایسنا , سه شنبه 29 آذر 1390 - ساعت 19:30

نمايش «ملکوت و زمين : بيداري فرشتگان» تلفيقي از نمايش بدون کلام و پانتوميم به کارگرداني بهرام ريحاني از اول دي ماه در سالن آمفي تئاتر فرهنگسراي ابن سينا اجرا مي‌شود.

 

هموطن آنلاین - در اين نمايش که به کارگرداني بهرام ريحاني اجرا مي‌شود، تماشاگران ترکيبي از هنر نمايش بدون کلام و پانتوميم را شاهد خواهند بود.
بهرام ريحاني گفت:اين نمايش به همه کودکان در سراسر جهان تقديم مي‌شود که با بيماري سرطان مبارزه مي‌كنند.
وي ادامه داد: تمام تلاش و هدف ما در رساندن اين پيام و مفهوم به گوش اين کودکان است که شما در اين راه تنها نيستيد و قلب ما با شماست.
اين نمايش از 1 تا 15 دي ماه 1390 در سالن آمفي تئاتر فرهنگسراي ابن سينا ساعت 21 اجرا مي‌شود.
جلال عيوضي ، افسانه محمدپور ، رويا جزيني ، مهرداد احمدي و بهرام ريحاني بازيگران اين نمايش هستند و وحيد عالمي دستيار کارگردان به همراه فريبا عالمي طراح صحنه و گريم اين نمايش 30 دقيقه‌اي را بر عهده دارند.
شهروندان جهت شرکت در اين برنامه و تماشاي نمايش مي‌توانند به آدرس : شهرک غرب ، خيابان ايران زمين شمالي ، روبروي بيمارستان بهمن ، فرهنگسراي ابن سينا مراجعه كنند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news179181.html