گوشي اسلامي با آندرويد ملي مي‌آيد
ایتنا , يكشنبه 18 دي 1390 - ساعت 16:16

نسخه جدید این گوشی کمتر از یک ماه آینده وارد بازار تلفن همراه کشور می‌شود.

 

هموطن آنلاین -مدیرعامل شرکت ابرا تهران از تولیدکنندگان گوشی‌های ایرانی در کشور از تولید سیستم عامل آندروید وطنی در کشور خبر داد.
سعید نخعی اظهار داشت: در پی استقبال از سیستم عامل آندروید، این شرکت نیز به تولید این سیستم عامل پرداخته است.
وی افزود: بعد از گذشت یک سال از نیروهای متخصص در زمینه تولید نرم‌افزار، سیستم عامل اندروئید کمتر از یک ماه آینده وارد بازار می شود.
وی تصریح کرد: همچنین گوشی‌های تولید شده توسط این شرکت اسلامی بوده و بر پایه سیستم عامل آندورید تولید شده که دارای امکاناتی داخلی همچون شتاب‌سنج و قبله نما است.
مدیرعامل ابرا تهران با تاکید بر اینکه «طاها فون» به دلیل پشتیبانی از نرم‌افزاری اسلامی،‌ در کشورهای مسلمان و غیرمسلمان مورد استقبال قرار گرفته است، ادامه داد: نسخه جدید این گوشی کمتر از یک ماه آینده وارد بازار تلفن همراه کشور می‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news180288.html