چرا رضا يزداني ديشب به نمايش«كمي بالاتر» نيامد ؟
ایسنا , سه شنبه 27 دي 1390 - ساعت 10:22

در پي حاشيه‌هايي كه شب گذشته ـ 25 دي ماه ـ به دليل عدم حضور رضا يزداني براي نمايش «كمي بالاتر» پيش آمده بود، آروند دشت‌آراي كارگردان اين اثر نمايشي توضيحاتي را ارايه كرد.

 

هموطن آنلاین - دشت‌آراي گفت: شب گذشته به صورت ناگهاني متوجه شديم ممكن است رضا يزداني كمي ديرتر به اجرا برسد و چون احتمال مي‌رفت از اواسط كار به گروه بپيوندد و قطعات مياني موسيقي را اجرا كند، نمي‌توانستيم از همان ابتدا اعلام كنيم كه نمايش بدون حضور رضا يزداني اجرا مي‌شود.
وي ادامه داد: متاسفانه رضا يزداني در نهايت به سالن نرسيد و همين موضوع موجب اعتراض چند تماشاگر شد كه در پي اين اعتراضات، بنده اعلام كردم كساني كه دوست دارند نمايش را با اجراي زنده رضا يزداني ببينند مهمان گروه هستند و مي‌توانند در اجراهاي بعدي مهمان ما باشند.
اين كارگردان تئاتر با رد برخي از اظهاراتي كه به او نسبت داده شده است، ادامه داد: شب گذشته هرگز نگفتم تماشاگران علاقمند به رضا يزداني بليت هشتاد هزار توماني كنسرت او را بخرند. متاسفانه يكي از تماشاگران فضا را به شدت متشنج كرد و با لحن طلب‌كارانه به گروه ما توهين كرد و گروه تلاش كرد با ارائه بليت مهمان به تماشاگراني كه مي‌خواستند شاهد اجراي زنده رضا يزداني باشند از آنها دلجويي كند.
دشت آراي تاكيد كرد: ‌رضا يزداني در تمام اجراها حضور داشته و خواهد داشت. اين نخستين بار بود كه به دليل اتفاقي غير قابل پيش‌بيني نتوانست به نمايش برسد به هر حال تئاتر است و ممكن است در اجراي زنده چنين اتفاقاتي رخ بدهد.
آروند دشت آراي در پايان صحبتش اعلام كرد: انتظار ما به عنوان گروهي كه بدون كمك هزينه دولتي نمايشي را به شكل مستقل اجرا مي‌كنيم، اين است كه مطبوعات از ما حمايت كند. خوشبختانه تمام حرف‌هاي من به صورت ضبط شده وجود دارد و مشخص است كه به كسي توهيني نشده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news180820.html