وزیر اقتصاد: مردم در بازارهای حبابی ورود نکنند
سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 - ساعت 21:19

حسینی گفت: بازار سرمایه فرصت خوبی برای هموطنان است و ما نیز با همه توان از رشد بازار سرمایه ، سرمایه‌گذاری و بازدهی مطمئن در این بازار حمایت می‌کنیم.

 

هموطن آنلاین_وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: مردم در بازارهایی که گهگاه در آن حباب شکل می‌گیرد و سوداگری و سفته‌بازی می‌شود ورود نکنند.
حسینی در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه بورس ، بانک و بیمه در جمع خبرنگاران افزود: خرید و فروش سکه و ارز برای عموم مردم که در بازارها حرفه‌ای نیستند پرخطر است و فقط افرادی که به ویژه به صورت پایدار در بازار سرمایه ورود و سرمایه‌گذاری کردند ، سود بردند.
وی گفت: پیش از این دیدیم که در شرایط هیجانی قیمت طلا و سکه به یک میلیون تومان رسید و عده‌ای هم برای بازارگرمی قیمت آن را بالای یک میلیون تومان اعلام کردند.
حسینی افزود: عده‌ای از هموطنان به هشدارهای ما توجه نکردند و وارد این بازار شدند و هم‌اکنون می‌بینیم که قیمت سکه روز به روز کاهش می‌یابد و به 600 هزار تومان ‌می رسد و پیش‌بینی‌ها این است که به دنبال کاهش قیمت ارز که همچنان ادامه دارد ، بازار سکه نیز روند نزولی خود را ادامه دهد .
وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: پیش از این در این باره هشدار داده بودیم و امروز هم تاکید می‌کنیم که بازار سرمایه ما به رغم بدترین شرایط اقتصاد جهانی و همه بحران‌ها و فشارهایی که وجود دارد در حال رشد است و بازدهی مطمئنی دارد و مردم می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.
حسینی تاکید کرد: بازار سرمایه فرصت خوبی برای هموطنان است و ما نیز با همه توان از رشد بازار سرمایه ، سرمایه‌گذاری و بازدهی مطمئن در این بازار حمایت می‌کنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره میزان کاهش نرخ دلار گفت: فکر می‌کنم 1670 و 1690 ارقام‌ بالایی است و فعالان اقتصادی هم معتقدند که این نرخ ، نرخ متعادلی نیست.
وی افزود: مقداری از حباب این نرخ خارج شده است و میزان قابل توجه دیگری نیز باید خارج شود.
وزیر امور اقتصاد و دارایی ادامه داد: آنچه در این باره تاکید شده است و بانک مرکزی هم پیگیری می‌کند این است که نرخ ارز مرجع به صورت لنگر و ثبات‌ساز در این بازار استفاده شود و در مجموعه سیاست‌ های اقتصادی و پولی و ارزی هم تلاش می‌ شود این عدد که به صورت حبابی شکل گرفته کاهش یابد که این مهم به تدریج در حال تحقق است.
حسینی با اشاره به تصویب شرایط و ضوابط بازار ارز صادراتی در شورای عالی بورس گفت: پیشنهاد ما در شورای عالی بورس این بود که با شکل گیری بازار ارز صادراتی ،این بازار شفاف‌تر شود البته این بازار بازاری مبتنی بر معاملات واقعی است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news185437.html