پرستار جوان پير مرد را حبس و با پول های او فرار کرد
يكشنبه 20 دي 1383 - ساعت 21:51

پلیس آگاهی تهران به دنبال پرستاری است که پس از حبس کردن پیرمرد بیمار در خودرواش، 5 میلیون تومان وجه نقد او را به سرقت برده است.

 

به گزارش خبرنگار ما، بعد از ظهر جمعه گذشته زنی در تماس با پلیس 110 ماموران را از ناپدید شدن مرموز شوهر 57 ساله‌اش مطلع کرد و گفت: چند ماه پیش قسمتی از بدن همسرم بر اثر سکته مغزی فلج شد و از همان زمان مجبور شدیم مردی را به عنوان پرستار برای انجام کارهای روزانه و مراقبت از او استخدام کنیم.
وی ادامه داد: این پرستار که مردی 50 ساله است جهاندار نام دارد و از وقتی به خانه ما آمد همه امور شوهرم از جمله امور بانکی او را نیز به عهده گرفت.
تا این که امروز صبح شوهرم از جهاندار خواست برای واریز کردن 5 میلیون تومان وجه نقد به حسابش او را به بانکی در خیابان مطهری ببرد ولی از لحظه‌ای که آنها از خانه خارج شده‌اند هنوز برنگشته‌اند و هیچ خبری از شوهرم ندارم.
پس از اظهارات این زن، ماموران جست‌وجو برای یافتن ردی از پیرمرد بیمار و پرستارش را آغاز کردند.
در اولین اقدام عازم بانکی شدند که قرار بود پیرمرد و پرستارش به آنجا بروند. آنها در حوالی این بانک متوجه یک دستگاه پژو شدند که داخل آن پیرمردی نشسته بود و بلافاصله دریافتند او همان پیرمرد بیمار است که از چند ساعت پیش ناپدید شده بود.
ماموران پس از انتقال پیرمرد به خانه‌اش دریافتند، جهاندار که قرار بود 5 میلیون تومان وجه نقد را به حساب کارفرمایش واریز کند، پس از آن که او را داخل اتومبیلش حبس کرد، پول‌ها را به سرقت برده و متواری شده است.
به این ترتیب پرونده‌ای در این باره تشکیل شد و به دستور بازپرس شاه‌محمدی رئیس شعبه 3 دادسرای جنایی تهران ماموران، جست‌وجو برای دستگیری پرستار فراری را آغاز کردند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news20195.html