آذری جهرمی تاکید کرد: طرح پیاده سازی الکترونیکی کردن سلامت یک هفته ای ارائه شود
شنبه 6 بهمن 1397 - ساعت 19:00

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه جمع بندی بازدید امروز خود از طرح سلامت الکترونیکی شهرستان بابلسر استان مازندران تاکید کرد: کارگروهی از وزارت ارتباطات و متولیان سلامت کشور، طرح پیاده سازی سامانه الکترونیکی سلامت در ۴ استان کشور را ظرف یک هفته تهیه و ارائه کنند.

 

محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان بازدید خود از سامانه الکترونیکی سلامت شهرستان بابلسر، در جلسه ای با مدیران سلامت کشور به بررسی اقدامات انجام شده و برنامه های آینده این حوزه پرداخت.
وی با اشاره به اینکه سامانه الکترونیکی سلامت در بابلسر در حد توان و ظرفیت پیاده‌سازی مناسبی داشته، گفت: البته این طرح با رفع مشکلات و نواقص جای بهتر شدن دارد و می تواند به کل استان مازندران تعمیم داده شود.
آذری جهرمی با اشاره به اشکالات این سامانه، افزود: در این سامانه رابطه لایه های مختلف دیده نشده و ارتباط با شرکت های بیمه ای و تبادل اطلاعات با سایر دستگاه ها نیاز به حمایت و همکاری بیشتری دارد. وزیر ارتباطات که در جمع مدیران (محمدحسن زدا مدیر عامل تامین اجتماعی، طاهر موهبتی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت و مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران) صحبت می کرد، گفت: برای نخستین بار اتصال تامین اجتماعی، بیمه سلامت و وزارت بهداشت به صورت آزمایشی در استان مازندران انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه مردم باید الکترونیکی کردن خدمات سلامت را به صورت عینی ببینند، افزود: مردم در این طرح باید ببینند که ما نگران و پیگیر سلامتی آنان هستیم.
آذری جهرمی با انتقاد از سازمان هایی که داده های خود را آزاد نمی کنند، تاکید کرد: داده ها و اطلاعات تجمیع شده در سازمان ها و دستگاه ها گنجینه و دارایی ملی است. همچنین در این جلسه با پیشنهاد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، مقرر شد ظرف یک هفته کارگروهی متشکل از وزارت ارتباطات، وزارت بهداشت، بیمه سلامت و تامین اجتماعی، طرح پیاده سازی سامانه الکترونیک سلامت در ۴ استان کشور را تهیه و ارائه کنند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news216041.html