نتایج یک پژوهش: نیمی از کودکان 7 ساله صاحب موبایل هستند
شنبه 19 بهمن 1398 - ساعت 11:13

نتایج یک بررسی جدید حاکی از‌ آن است بیشتر کودکان 7 ساله صاحب تلفن همراه شخصی هستند و بیش از ۵7 درصد آنها با تلفن همراه به خواب می‌روند.

 

نتایج یک بررسی جدید حاکی از‌ آن است بیشتر کودکان 7 ساله صاحب تلفن همراه شخصی هستند و بیش از ۵۳ درصد آنها با تلفن همراه به خواب می‌روند.
در این گزارش آمده است که کودکان ۷ ساله نه تنها صاحب موبایل هستند، بلکه از هر ۱۰ نفر ۷ نفر آنها به اینترنت در گوشی خود دسترسی دارد.
این داده‌ها که براساس نظرسنجی از دو هزار و ۱۵۷ کودک ۵ تا ۱۶ ساله در انگلیس به دست آمده ادامه می‌دهد که تا سن ۱۱ سالگی، از هر ۱۰ کودک، ۹ نفرآنها گوشی مخصوص به خود را دارد.
همچنین، ۵۷ درصد از کودکان با تلفن خود در رختخواب می‌خوابند و تقریباً ۳۹ درصد از جوانان می‌گویند که آنها نمی‌توانند بدون تلفن زندگی کنند.
محققان این پژوهش خاطرنشان کردند: یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که تلفن‌ها تا چه اندازه می‌توانند بر زندگی کودکان حاکم شوند.
براساس داده‌های موجود، به طور کلی کودکان در هر روز دست کم سه ساعت و 20 دقیقه را برای پیام رسانی و بازی کردن با تلفن همراه خود صرف می‌کنند.
سیمون لگت، مدیر تحقیقات در Childwise گفت: هرچه زمان جلوتر می‌رود کودکان خردسال دسترسی بیشتری به تلفن‌های همراه دارند و برای مدت زمان طولانی‌تری از آنها استفاده می‌کنند».




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news218869.html