فیس بوک از حذف حساب های متخلف خبر داد
چهارشنبه 17 ارديبهشت 1399 - ساعت 16:25

شبکه اجتماعی فیس بوک از حذف ده ها حساب، صفحه و گروه متخلف در این سایت خبر داده که اطلاعات غلط و تئوری های توطئه را در مورد انتخابات ریاست جمهوری امریکا منتشر می کردند.

 

فیس بوک قبلا در ماه آوریل اعلام کرده بود که در صورت تخلف و انتشار اخبار و اطلاعات دروغ توسط حساب های کاربری فعال در این وب سایت آنها را تعطیل خواهد کرد.
این شرکت صفحه گروه VDARE را نیز تعطیل کرده که بر علیه مهاجرت و مهاجران به امریکا مطالبی را منتشر می کردند. فیس بوک همچنین مدعی شده برخی از صفحات تعطیل شده با ایران و روسیه در ارتباط بوده اند.
گروه QAnon نیز که صفحات و گروه های وابسته به آن در فیس بوک تعطیل شده، یک گروه تندروی دست راستی در آمریکاست که فعالیت آن قبلا در سایت ها و شبکه های اجتماعی مانند رد ایت هم ممنوع شده بود. در صفحات این گروه مطالبی بر علیه برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دولت فعلی آمریکا و مهاجران آسیایی منتشر شده بود.
فیس بوک افزوده برخی صفحات تعطیل شده، اخبار و اطلاعات دروغینی در مورد شیوع ویروس کرونا نیز منتشر می کردند و تلاش می کردند از این طریق برای جلب توجه اقدام کنند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news219450.html