همراه اول حامی اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال
سه شنبه 2 شهريور 1400 - ساعت 10:36

اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال امروز با حمایت همراه اول آغازبه‌کار می‌کند.

 

اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال از امروز سه‌شنبه دوم شهریورماه به مدت 9 روز با حمایت مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول برگزاری می‌شود.
این رویداد 9 روزه از دوم تا یازدهم شهریورماه 1400، توسط مرکز فناوری‌های دیجیتالی دانشگاه تهران برگزار می‌شود و در پنل‌های تخصصی این جشنواره وحید شاه‌منصوری؛ رییس مرکز تحقیق‌و‌توسعه و مصطفی حیدرزاده مدیرکل راهبردهای دیجیتال همراه اول سخنرانی خواهند داشت.
در جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال تجربیات و آخرین دستاوردها و اقدامات دانشگاه تهران، حامیان و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیک تبادل می‌شود.
چهار دلیل برای اینکه گوشی‌ هواوی خود را به سیستم عامل هارمونی به روز کنیم پیام‌ های ناشناخته واتس آپ را پیش از باز کردن کنترل کنید.
علاوه بر این، در طول جشنواره پنل‌های دانشگاه دیجیتال، فرصت‌ها، ارزش‌ها و تاثیرات، پنل‌های معرفی خدمات دیجیتالی دانشگاه تهران، رویداد دریافت ایده‌ها از اعضای هیات علمی، دانشجویان و شرکت ها (reverse pitch)، کارگاه آموزشی، نمایشگاه و میزگردهای تخصصی برگزار می‌شود.
طبق اعلام در این رویداد «همایش یادگیری الکترونیکی؛ تجربه‌های زیسته، ارزیابی و آینده نگاری» 2 تا 7 شهریور، «جشنواره فناوری‌های دیجیتال» 6 تا 11 شهریور و «جشنواره یادگیری الکترونیکی» 9 تا 11 شهریورماه برگزار می‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news222614.html