مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت: شبکه زیرساخت دیشب نرمال بود؛ مشکل احتمالا از اپراتورها بود
يكشنبه 12 مهر 1405 - ساعت 23:33

معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در واکنش به گزارش‌هایی درباره احتمال اختلال و کاهش شدید سرعت اینترنت طی شب گذشته، گفت: وضعیت شبکه زیرساخت عادی بوده و اختلالی در این بخش مشاهده نشده است.

 

بهزاد اکبری، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت،درباره گزارش‌های منتشرشده پیرامون احتمال قطع دیتاسنترها و کاهش شدید سرعت اینترنت طی شب گذشته، گفت: «وضعیت شبکه را که بررسی کردم، نرمال بود و مشکل خاصی نداشتیم.»
وی در پاسخ به اینکه برخی کاربران از کاهش شدید سرعت اینترنت خبر داده‌اند، افزود: «ترافیک داشتیم، اما شبکه زیرساخت مشکلی نداشت.»
اکبری با اشاره به احتمال بروز مشکل در بخش‌های دیگر شبکه، اظهار کرد: «مشکلات داخلی ممکن است مربوط به اپراتورها باشد و احتمالاً ارتباطی به زیرساخت ندارد.»
معاون وزیر ارتباطات در پایان تأکید کرد: «شبکه زیرساخت نرمال بوده و هیچ مشکلی نداشتیم.»




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news231629.html