«اتهامات جعلي» شيوه جديد سارقان براي سوءاستفاده از شهروندان ناآگاه
شنبه 27 فروردين 1384 - ساعت 20:01

2 كلاهبردار در پوشش ماموران قلابي از ناآگاهي افراد نسبت به قوانين و مقررات سوء‌استفاده و حدود 10 ميليون تومان سرقت كردند.

 

پرونده اين 2 سارق، 7 شاكي دارد كه يكي از آنها به دنبال سرقت 4 ميليوني پول‌هايش سكته كرده است.
اين مالباخته كه زني جوان است در بانك از سوي متهمان شناسايي شد و ماموران قلابي با تعقيب وي ، او را مقابل منزل برادرش متوقف كرده، با نشان دادن بي‌سيم خود برای جلب اطمينان، به او اتهام جعلي «حمل مواد مخدر» زده و دست به سرقت زدند.
يكي ديگر از مالباختگان كه شب قبل از حادثه از كانادا به ايران آمده بود، با اين 2 كلاهبردار در جمعه بازار مواجه ‌شد و آنها نيز با شناسايي اين فرد او را به « ضد انقلاب بودن» متهم كردند و تمامي پول همراه وی را كه 300 يورو، 890 دلار آمريكا و 20 دلار كانادا بود به سرقت بردند.
در اين حادثه نيز مالباخته جرات درخواست كارت شناسايي نكرده بود و متهمان به راحتي حتي بدون داشتن كارت شناسايي و ديگر ابزار جعلي اقدام به سرقت كردند.
اين سرقت‌ها با جعل عنوان توسط اين 2 سارق مامورنما در يك انبار در ميدان پاستوريزه تهران ادامه يافت؛ به طوري كه زماني كه يك كاميون حامل بار به اين انبار وارد شد، آنها به داخل انبار هجوم بردند و با مطرح كردن اتهام جعلي «حمل كالاي قاچاق و مواد مخدر» راننده آن را تهديد به بازداشت کردند و سپس تمامي پولي را كه به همراه او بود به عنوان رشوه گرفتند و فرار کردند.
آخرين شاكي پرونده جواني است كه او نيز توسط اين 2 متهم مورد سرقت قرار گرفته است. وي زماني كه از بانك خارج شد، توسط متهمان مورد شناسايي قرار گرفت. مرد جوان بعد از خروج از بانك با بدشانسي مواجه و متوجه پنچري لاستيك‌هاي ماشين خود ‌شد كه در نهايت هنگام گرفتن پنچري، اين 2 متهم با عنوان اين كه مامور انتظامي هستند خواستار كمك به وي شدند.
زماني كه وي سرگرم صحبت با يكي از متهمان بود، متهم ديگر با استفاده از غفلت راننده جوان مبلغ يك ميليون تومان را از ماشين وي سرقت كرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news27361.html