سجاد متهم است که از بهمن ماه سال گذشته در شهرک غرب 12 پسر نوجوان و دختر جوان را مورد ضرب و جرح و آزار و اذیت قرارداده است. اولین شکایت توسط پدر یک پسر 13 ساله به دادسرا فرستاده و تحقیقات در این رابطه آغاز شد.

این پسر نوجوان گفت: در حال بازگشت از مدرسه به خانه بودم که پسر جوانی حدودا 18 ساله به من گفت: اگر می‌شود کمکم کن جعبه‌های میوه‌ای که در پارکینگ است داخل ماشین بگذارم. من هم به همین خاطر با او وارد پارکینگ شدم، اما یکدفعه پسر جوان چاقویی از جیبش بیرون آورد و گفت: اگر فریاد بزنی، می‌کشمت.

سعی کردم از دستش فرار کنم، ولی او یکدفعه با چاقو به من حمله کرد و 2 ضربه به من زد و بعد مرا مورد آزار و اذیت قرار داد، به سختی خودم را به خانه رساندم و موضوع را به خانواده‌ام اطلاع دادم.

بعد از شکایت این پسر نوجوان، تحقیقات برای شناسایی متهم پرونده آغاز شد. ماموران در حین تحقیقات متوجه شدند، چند پرونده شکایت دیگر نیز در این رابطه مطرح شده و در حال رسیدگی است، بنابراین آنها به این نتیجه رسیدند که احتمالا متهم این پرونده‌ها یک نفر است.

در یکی از این شکایات، مردی با مراجعه به کلانتری شهرک غرب مدعی شد، پسر 16 ساله‌اش مورد آزار و اذیت قرار گفته است.

او گفت: پسرم در حال بازگشت از مدرسه بود که پسری به نام سجاد او را با تهدید چاقو زخمی کرده و مورد آزار و اذیت قرار داده است.

سرانجام ماموران برای دستگیری این جوان تصویر چهره‌نگاری شده او را با کمک شاکیان تهیه کردند و موفق شدند، او را دستگیر کنند.

سجاد، جوان 19 ساله بعد از دستگیری به جرم خود اعتراف کرد و گفت: در کمین پسر بچه‌ها می‌نشستم و در یک فرصت مناسب آنها را در جایی خلوت تهدید می‌کردم و بعد مورد آزار و اذیت قرار می‌دادم. ماموران با اعترافات سجاد، شاکیان او را مورد شناسایی قرار دادند، اما این متهم مدعی شد که دچار بیماری روانی است. در ادامه بررسی‌ها مشخص شد، سجاد یک دختر جوان را نیز مورد آزار و اذیت قرار داده است. بنابراین با تکمیل پرونده، سجاد برای محاکمه به دادگاه کیفری استان فرستاده شد و دادرس شعبه 80 قرار 20 میلیون تومانی او را به قرار بازداشت تبدیل کرد و سجاد روانه زندان شد. در حالی که این پرونده در نوبت رسیدگی قرار داشت یکی دیگر از پسرانی که توسط سجاد مورد آزار قرار گرفته بود به دادسرا شکایت کرد و بازپرس دادسرای عموی تهران در پی این شکایت قرار بازداشت سجاد را به قرار 10 میلیون تومانی تبدیل کرد و به این ترتیب سجاد با سپردن وثیقه آزاد و فراری شد. سجاد، دیروز به صورت غیابی مورد محاکمه قرار گرفت و قاضی دادگاه دستور دستگیری دوباره وی را صادر کرد.