آنها متوجه شدند ، در زمان نقد شدن چک رمزدار چندین تماس با یکی از کارمندان بانک گرفته شده که چک‏ها را نیز او صادرکرده است. به این ترتیب این فرد دستگیر شد و در بازجویی‏های اولیه به جعل چک‏های رمزدار و طراحی نقشه برای نقد کردن آنها اعتراف کرد.

وی در بازجویی‏ها گفت: طراح سرقت من بودم و از مراحل صدور و نقد کردن چک‏های رمزدار اطلاع داشتم و چون به سیستم بانکی وارد بودم فکر می‏کردم طوری این نقشه انجام شده که پلیس نمی‏تواند ما را دستگیر کند.

وی افزود: اعضای باند ما 5نفر بودند ما نقشه‏ای کشیدیم که با قطع کردن تلفن‏ها، چک‏ها را نقد کنیم، بنابراین تاریخ صدور چک‏ها را روز شنبه تعیین کردم، روز جمعه 3نفر از اعضای باند با پوشیدن لباس کارمند مخابرات به بهانه این که قصد دارند، تلفن‏ها را درست کنند وارد بانک شدند و خطوط تلفن را قطع کردند و همه خط‏ها را به بالای درختی که نزدیکی بانک بود انتقال دادند و یکی از اعضای باند بالای درخت ماند تا تلفن‏ها را جواب دهد و به این ترتیب عملیات آغاز شد. سپس 3نفر دیگر از کرج به تهران رفتند تا 425میلیون چک‏رمزدار را نقد کنند. من می‏دانستم که برای نقد کردن آن ابتدا شعبات با شعبه صادرکننده تماس می‏گیرند. بنابراین کسی که بالای درخت بود و خط‏ها را منتقل کرده بود جواب تلفن را می‏داد او صدای رئیس بانک را به خوبی تقلید می‏کرد و بنابراین هیچکس شک نمی‏کرد به این ترتیب با گرفتن تایید بانک، چک‏ها نقد شد وقتی همدستانم خبر دادند که چک‏ها نقد شده فردی که بالای درخت بود پایین آمد و رفت.

این کارمند گفت: هیچکس متوجه این ماجرا نشد و حتی به من هم شک نکردند تا این که در آخرین چک که بعد از یک ماه قرار بود نقد شود هماهنگی‏های لازم انجام شد گوشی تلفن را من جواب دادم و رمز چک را تایید کردم، اما کارمندان شعبه بانکی در تهران مشکوک شده بودند و به این ترتیب ما دستگیر شدیم.

با پایان این عملیات سردار زارعی، متهمان را برای بررسی بیشتر و انجام کارهای قضائی به دادسرا تحویل داد.