پرونده 2 قتل روی میز کارآگاهان جنایی تهران
هموطن سلام , دوشنبه 30 خرداد 1384 - ساعت 21:54

با پیدا شدن اجساد پسربچه‌ای 13 ساله و مردی 50 ساله که در 2 محل مختلف در تهران به قتل رسیده‌اند، تحقیقات پلیس برای کشف راز این جنایت آغاز شد.

 

به گزارش خبرنگار ما، نخستین جنایت ساعت 9 صبح دیروز به اصغرزاده، بازپرس ویژه قتل تهران گزار شد و در آن پسربچه‌ای 13 ساله به وسیله نوار پلاستیکی قرمز رنگی که به دور دهانش گره خورده، خفه شده بود.
جسد این پسربچه که ابراهیم نوری نام داشت در حالی که در کانال آبی واقع در خیابان اردیبهشت تهرانپارس رها شده بود، پیدا شد و ماموران بلافاصله تحقیق برای کشف راز این جنایت را آغاز کردند. کارآگاهان در تحقیق از خانواده ابراهیم دریافتند او یک زباله‌گرد بود که 2 شب برای فروش ضایعات جمع‌آوری شده به کنار پلی حوالی محل پیدا شدن جسد می‌آمد و ضایعاتی را که در طول روز جمع‌آوری کرده بود، به دلالان می‌فروخت.
مادر ابراهیم در این تحقیقات گفت: شب قبل از پیدا شدن جسد پسرم، در حالی که ساعت از یک بامداد گذشته بود و هنوز او به خانه نیامده بود، نگرانش شدم و همراه شوهرم به محلی رفتم که او ضایعات را می‌فروخت. ولی هر چه گشتم اثری از او به دست نیاوردم و برای همین به خانه برگشتم. وی ادامه داد: صبح امروز وقتی دوباره به این محل آمدم متوجه شدم مردم جسد پسربچه‌ای را از داخل کانال به بیرون کشیده‌اند و آنجا بود که فهمیدم جسد متعلق به پسرم است.
پس از به دست آمدن این اطلاعات، بازپرس اصغرزاده دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی را صادر کرد و تحقیقات پلیسی برای کشف راز جنایت آغاز شد. بنا بر این گزارش، دومین جنایت که دقایقی پس از جنایت نخست به بازپرس جنایی اطلاع داده شد، در گاراژی در شهرک کاروان رخ داد و در پی آن سرایدار 50 ساله گاراژ به نام رضا به قتل رسید.
پس از حضور بازپرس اصغرزاده و کارآگاهان اداره 10 آگاهی در این گاراژ که محل ساخت اتاق برای خودروهای سنگین بود، تحقیقات پلیسی آغاز و مشخص شد مقتول بر اثر خفگی به قتل رسیده است و عامل یا عاملان جنایت با کشاندن او به یکی از مغازه‌های آهنگری داخل گاراژ، دست‌ها و پاهایش را بسته و او را به وسیله لباس مردانه خفه کرده‌اند.
کارآگاهان در بازجویی از کارگران گاراژ دریافتند مقتول که سالها کارتن خواب بود، 8 ماه پیش توسط یکی از مغازه‌داران به این گاراژ آورده شد و به عنوان سرایدار مشغول به کار شد. او که به مواد مخدر اعتیاد داشت، فردی سابقه‌دار بود و آثار متعدد خالکوبی روی بدنش وجود داشت.
با به دست آمدن این اطلاعات، ماموران که احتمال می‌دادند رضا توسط سارقان به قتل رسیده باشد، به بررسی گاراژ پرداختند و متوجه شدند تنها مقداری آلومینیوم که ارزش ناچیزی داشت از گاراژ به سرقت رفته است. این در حالی بود که لوازم باارزشی در گاراژ وجود داشت و عدم سرقت آنها نشان می‌داد انگیزه قتل رضا چیزی جز سرقت است.
به این ترتیب در حالی که احتمال می‌رود سرایدار 50 ساله قربانی یک انتقام‌گیری شده باشد، جسد او به پزشکی قانونی منتقل و تحقیقات پلیسی برای کشف راز این جنایت آغاز شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news32653.html