روياي بر باد رفته جواني كه مي‌خواست ثروتمند شود
هموطن سلام , سه شنبه 31 خرداد 1384 - ساعت 23:26

مرد جوان که وسوسه پولدار شدن او را به دام فروشندگان اشیای عتیقه کشانده بود با خرید مقداری عتیقه جات قلابی 19 میلیون تومان سرمایه خود را از دست داد.

 

3 روز پیش مرد جوانی به نام مهدی خود را به اداره اول آگاهی رساند و ادعا کرد پول‌هایش توسط فروشندگان اشیای عتیقه به سرقت رفته است.
این مرد گفت: چند ماه پیش چون بیکار بودم و برای کار کردن نیاز به سرمایه داشتم پدرم یکی از واحدهای مسکونی‌اش را فروخت و پول آن را به من داد تا بتوانم زندگی‌ام را بچرخانم. مدتی بعد در حالی که مشغول بررسی راه‌های استفاده از این سرمایه بودم یکی از دوستانم به نام رضا نزد من آمد و گفت: می‌تواند کاری کند که این سرمایه در مدتی کوتاه چند برابر شود.
مرد جوان ادامه داد: من که وسوسه شده بودم به رضا اعتماد کردم و قرار شد با هم نزد 2 عتیقه‌فروش برویم و از آنها مقداری اشیای عتیقه باارزش بخریم. همه قرارها گذاشته شد و یک روز رضا با من تماس گرفت و گفت: محل ملاقات، دفتری در یکی از خیابان‌های مرکزی تهران است. به این ترتیب من و رضا سوار خودرو پژو من شدیم و به طرف محل قرار به راه افتادیم. وقتی وارد آن دفتر شدیم با 2 مرد که یکی از آنها خود را دکتر معرفی می‌کرد مواجه شدیم و پس از کمی گفت‌وگو با آنها وارد معامله شدیم. در این معامله من مقداری اشیای عتیقه که به گفته رضا ده‌ها میلیون تومان ارزش داشتند، از این 2 مرد خریدم و حدود 19 میلیون تومان که همه سرمایه‌ام بود به آنها پرداخت کردم.
پس از آن به خانه برگشتم و منتظر ماندم تا برای عتیقه‌جات خریداری شده مشتری خوبی پیدا شود. مدتی بعد وقتی یک خریدار به خانه من آمد و اشیای عتیقه را دید، گفت که همه آنها قلابی هستند و آنجا بود که فهمیدم به دام چند کلاهبردار افتاده‌ام.
پس از اظهارات مرد جوان، پرونده‌ای در اینباره تشکیل شد و به دستور شهریاری، دادیار شعبه 3 دادسرای جنایی تهران تحقیقات کارآگاهان برای دستگیری فروشندگان عتیقه‌جات قلابی آغاز شد. ماموران با استفاده از اطلاعات به دست آمده از شاکی پرونده توانستند محل زندگی رضا را در خانی‌آبادنو شناسایی و صبح دوشنبه گذشته او را دستگیر کنند. پس از دستگیری رضا مشخص شد 2 همدست او که محمدنقی و اسماعیل نام دارند نیز در خانی‌آبادنو زندگی می‌کنند و ماموران موفق شدند پس از دستگیری این 2 مرد، آنها را به اداره آگاهی منتقل کنند.
ساعاتی بعد، در حالی که رضا و دو همدست دیگرش برای بازجویی‌های پلیسی به اداره آگاهی منتقل شده بودند. یک زن با دیدن رضا بلافاصله او را شناسایی کرد و گفت: این مرد یک کیف‌قاپ است. زن جوان که برای پیگیری شکایت خود به اداره پلیس آمده بود، گفت: نخستین روز خردادماه بود که پس از دریافت یک میلیون و 700 هزار تومان وجه نقد از حسابم در بانکی در شهرک غرب، قصد رفتن به خانه را داشتم که 2 موتورسوار به من حمله کردند. این مرد (اشاره به رضا) که ترک‌نشین موتور بود با عکس‌العملی سریع کیف مرا قاپید و همراه همدست دیگرش پا به فرار گذاشت. من هر چه فریاد زدم کسی به دادم نرسید و برای همین به اداره پلیس آمدم تا از سارقان پول‌هایم شکایت کنم.
پس از اظهارات این زن، ماموران به بازجویی از رضا پرداختند و او به سرقت کیف زن جوان اعتراف کرد ولی ادعا کرد ماجرای فروش عتیقه‌جات قلابی صحت ندارد و او سرمایه شاکی پرونده را به عنوان قرض از وی گرفته است.
با این اظهارات رضا، او و 2 همدست دیگرش صبح دیروز مقابل دادیار شعبه 3 دادسرای جنایی قرار گرفتند و دادیار شهریاری پس از ثبت اظهارات آنها، پرونده را برای انجام تحقیقات بیشتر در اختیار اداره آگاهی قرار داد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news32767.html