هری پاتر خسته است
چهارشنبه 1 تير 1384 - ساعت 13:38

جی.کی. رولینگ را حالا همه می‌شناسند، سال‌ها انگلستان را با ملکه الیزابت می‌شناختند، اما حالا دیگر هری پاتر و رولینگ سفیر انگلیس در سراسر جهان هستند.

 

رولینگ سال گذشته به عنوان پولدارترین زن انگلستان معرفی شد. او به تازگی ازدواج کرده است و همراه دختر کوچکش در آرامش زندگی می‌کند.
رولینگ هری پاتر را حاصل خیال‌پردازی‌هایش از 7 سالگی تا همین روزها می‌دانست. حالا هم بزودی هری پاتر و شاهزاده دورگه او را صدرنشین میکند و احتمالا به دارایی‌های او مبلغ هنگفت دیگری می‌افزاید.
شاهزاده دورگه قرار است که با تمام هری پاتر‌های قبلی متفاوت باشد.
طبق شایعاتی که درباره این کتاب مطرح شده است هری پاتر این بار عاشق می‌شود.
پخش این کتاب از هفته دیگرآغاز می‌شود. این روزها پوستر و طرح جلد این کتاب پشت ویترین کتابفروشی‌های انگلستان خوش نشسته است.
رولینگ می‌گوید: فکر می‌کنم این آخرین قسمت هری پاتر باشد و هری را همین جا رها کنم، فکر می‌کنم هری پاتر هم خسته شده است و دلش می‌خواهد مدتی اسراحت کند. همه چیز بستگی به خیال پردازی‌های ذهن من دارد.
با این حال منتقدان معتقدند سری داستان‌های هری‌پاتر با وجود طولانی و حجیم بودن به هیچ وجه افت کیفی نداشته و نویسنده هر بار به داستانش شاخ و برگ‌های جذاب‌تری داده است.
70 درصد کودکان اروپایی بین 13 تا 18 سال حداقل 2 جلد از این مجموعه را خریده‌اند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news32782.html