به گزارش خبرگزاري سلام، اين روزنامه نوشت: امشب استاديوم داليوز در ليسبون شاهد ديدار پاياني ميان ميزبان اين دوره از مسابقات يعني پرتغال و تيم ملي فوتبال يونان است ودر حقيقت بازي افتتاحيه در بازي فينال تكرار مي شود.
به نوشته البيان ، در بازي افتتاحيه يونان با 2 گل بر ميزبان قدرتمند چيره شد، لذا بازي امشب علاوه بر اينكه پرتغال به دنبال فتح جام مي گردد در صدد گرفتن انتقام شكست بازي افتتاحيه در مقابل شگفتي ساز اين دوره از مسابقات است.
البيان نوشت: دو تيم پس از گذشتن از موانع دشواري كه خيلي ها آن را بويژه درباره يونان پيش بيني نمي كردند و حتي تصورش را نمي كردند، پاي به بازي آخر گذاشتند تيم يونان شگفتي ساز ترين تيم هاي اروپايي از هنگام افتتاح اين بازي ها در سال 1960 است.
به نوشته اين روزنامه، پرتغال توانست با پيروزي بر روسيه و اسپانيا شكست افتتاحيه را پشت سرگذارد و صدرنشين گروه خود شود سپس در مرحله يك چهارم نهائي انگليس را در ضربات پنالتي شكست داد، اما تيم يونان اولين شگفتي اين دوره را با شكست ميزبان اين بازي ها با حساب دو بر يك خلق كرد در ادامه با تيم اسپانيا يك بر يك مساوي كرد و با وجود شكست دو بر يك مقابل روسيه به لطف تفاضل گل اسپانيا را جا گذاشت و به عنوان تيم دوم پس از پرتغال به مرحله يك چهارم نهائي راه يافت در آن مرحله با تيم ملي فرانسه روبرو شد و در ادامه شگفتي آفريني خود دارنده عنوان قهرماني دوره قبل را با يك گل شكست داد و اين تيم را از گردونه رقابت ها خارج كرد.
يونان در مرحله نيمه نهائي تيم چك را كه نامزد اول كسب قهرماني بود شكست داد و شگفتي ديگر را خلق كرد.
شايان گفتن است ماركوس مرك داور آلماني، اين بازي حساس را قضاوت خواهد كرد.
|