درگذشت فرانسیس لنگ فورد هنرپیشه دهه 60
miami , چهارشنبه 22 تير 1384 - ساعت 17:44

فرانسیس لنگ فورد هنرپیشه مطرح دهه 60 در سن 92 سالگی به سرای ابدی شتافت.

 

هموطن آنلاين- فرانسیس لنگ فورد هنرپیشه پرحرارتی که با اجرا فوق‌العاده خود در «من آماده عاشق شدن هستم» سربازان زیادی را در خارج از مرزهای کشورش در جنگ جهانی دوم شیفته و شیدای خود کرد در سن 92 سالگی به سرای ابدی شتافت.
لانگ فورد که بر طبق ادعای وکیل خود سال‌ها با بیماری‌های متفاوتی دست و پنجه نرم می‌کرد روز دوشنبه در منزل مسکونی خود در اثر گرفتگی شراین قلبش جان باخت.
او در بین سال‌های 1950-1930 به هنرپیشگی و خوانندگی و اجرای برنامه‌های رادیویی اشتغال داشت. با شروع جنگ جهانی دوم و افزایش میزان صدمات و فشارهای روحی وارده بر سربازان فرانسیس به «گروه امید» ملحق شد و به مناطق نظامی و بیمارستان‌های مستقر در انگلستان، ایتالیا، شمال آفریقا و جنوب اقیانوس آرام سفر کرد و با اجرای نرنامه‌های متنوع و شاد برای سربازان سعی فراوانی برای کاهش صدمات ناشی از جنگ بر روح و روان سربازها به کار گرفت.
فرانسیس با وجود داشتن قدی کوتاه و موهایی که به سادگی در زیر روسری گلداری پنهان می‌شد به یکی از مردمی‌ترین چهره‌های هنری آمریکا تبدیل گشت و «معشوقه سربازان جنگی» نام گرفت.
«کروی» دوست صمیمی فرانسیس که به مدت 70 سال رابطه بسیار صمیمانه‌اش را با وی حفظ کرده بو او را زنی افسونگر و رقیق القلب می‌داند که تمام وجود خود را صرف بشریت و خدمت به مردم کرده و همواره سپاسگزار لطف بی‌شائبه مردم نسبت به خود بوده است.
فرانسیس خود در مصاحبه‌ای با «آسوشیتدپرس» چنین گفت: سرگرم کردن سربازها با ارزش‌ترین خدمتی بوده که تا به حال به عهده داشته‌ام. وظیفه من حضور در جبهه‌های نبرد می‌بود تا با دادن روحیه به سربازان پیروزی را برایشان تسهیل کنم.
لانگ فورد که متولد «لیک لند» آمریکا به سال 1913 می‌باشد. اولین بار به وسیله «رادی» رهبر ارکستر سمفونیک، که برای اجرای قطعات موسیقی در فلوریدا به سر می‌برد وارد دنیای هنر شد، «رادی» پس از شنیدن صدای فرانسیس از او خواست تا به عنوان میهمان در برنامه رادیویی وی که در نیوارلئان ضبط می‌شد آواز بخواند و درست از آن زمان به بعد بود که فرانسیس در سن 19 سالگی به هالیوود عزیمت کرد و کار حرفه‌ای خود را در سال 1931 آغاز کرد.
او در سال 1941 اولین سفر خود را به مناطق جنگی آغاز کرد و پس از بازگشت به کشور خود شروع به نوشتن خاطراتش در ستون خاطرات بنفش روزنامه «دیلی» کرد. او بعدها در فیلمی به همین نام به ایفای نقش پرداخت. فرانسیس بعد از جنگ جهانی دوم در کافه‌های شبانه به خوانندگی پرداخت و در همین زمان بود که با همسر دوم خود «رایف اواین رود» آشنا شد. آنها در سال 1955 از رواج کردند و در ویلایی در صد مایلی شمال میامی اقامت گزیده و رستوران «پلینزی» در کنار رودخانه ایندین تاسیس کردند.
فرانسیس در سال 1986 همسر خود را از دست داد و در سال 1994 برای بار سوم با «هرالد استوارت» ازدواج کرد. این هنرپیشه هرگز دارای فرزندی نشد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news35171.html