احتساب خدمت سربازی در سابقه بیمه قطعی شد
هموطن سلام , يكشنبه 26 تير 1384 - ساعت 00:26

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از قطعیت طرح احتساب 2 سال خدمت سربازی در سابقه بیمه خبر داد.

 

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از قطعیت طرح احتساب 2 سال خدمت سربازی در سابقه بیمه خبر داد.
غلامرضا سلیمانی صبح روز گذشته در جمع خبرنگاران با اعلام مطلب فوق افزود: در صورتی که فردی 28 سال سابقه بیمه داشته باشد با احتساب 2 سال خدمت سربازی می‌تواند با تقاضای بازنشستگی از مستمری استفاده کند. سلیمانی با تاکید بر اختیاری بودن احتساب دوران خدمت سربازی در سابقه بیمه برحسب علاقه بیمه شده گفت: در صورت تمایل بیمه شده به این امر منعی از طرف سازمان وجود ندارد.
وی در ادامه از طرحی برای بیمه رانندگان برون شهری خبر داد و افزود: این طرح در مراحل تصویب است.
سلیمانی همچنین به تخصیص نیافتن بودجه‌ای در برنامه چهارم توسعه به پرداخت حق بیمه کارگاه‌های زیر 5 نفر توسط سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: این در حالیست که در برنامه سوم حق بیمه کارگاه‌های زیر 5 نفر را دولت پرداخت می‌کرد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از تحت پوشش قرار دادن 5/1 میلیون کارگر ساختمانی در آینده‌ای نزدیک نیز خبر داد و افزود: این طرح نیز در دولت در حال بررسی است.
سلیمانی با اشاره به شناسایی 80 درصد بیمه شدگان خاطر نشان کرد: به تمامی شعب بخشنامه ارسال شده است در صورتی که 80 درصد سوابق روشن باشد کارنامه سوابق صادر شود.
وی افزود: پیشنهادی در شورایعالی بیمه مبنی بر افزایش 25 درصدی تعرفه‌ای پزشکی بخش خصوصی نسبت به تعرفه‌های دولتی مطرح شد که امیدواریم در هفته‌های آتی تصویب نیز شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news35601.html