روابط عمومی الکترونیک در کشور ما جایگاه مناسبی ندارد
هموطن , يكشنبه 26 تير 1384 - ساعت 19:43

روابط عمومی الکترونیک در کشور ما جایگاه چندان مناسبی قرار ندارد و ادبیات آن پنهان مانده است.

 

خبرگزاری سلام - روابط عمومی الکترونیک در کشور ما جایگاه چندان مناسبی قرار ندارد و ادبیات آن پنهان مانده است.
به گزارش خبرگزاری سلام دکتر محمدرضا رسولی، استاد ارتباطات در گفت‏وگو با ستاد خبری نخستین همایش بین‏المللی روابط عمومی الکترونیک افزود: سرفصل روابط عمومی برای تدریس در دانشگاه‏ها 20سال گذشته است و باید تجدیدنظر شود.
وی تاکید کرد: استفاده از رایانه و مولتی مدیا کردن را نمی‏شود روابط عمومی نامگذاری کرد، روابط عمومی باید روابط عمومی اطلاع مدار باشد.
استاد ارتباطات دانشکده خبر گفت: در جهان به ویژه غرب به علت شدت رقابت، فرصتی برای آزمون و خطا وجود ندارد بر این اساس به روز کردن روابط عمومی‏ها و تجهیز کردن آنها، دانش‏ها، نگرش‏ها و منش‏های پژوهشی ضرورتی دوچندان می‏یابد.
رسولی افزود: روابط عمومی در عصر اطلاعات موظف به همگونی و همسانی با فرآیند اطلاعات در جهت نو شدن است که با ایجاد وگسترش زیربناهای ارتباطی، ایجاد شبکه‏های اطلاعاتی و جذب نیروهای متخصص، این امکان فراهم می‏شود که نظام نوینی پدید آید.
مدیر گروه پژوهشی تبلیغات، پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات درباره برگزاری نخستین همایش بین‏المللی روابط عمومی الکترونیک گفت: برگزاری این همایش حرکت بسیار خوب و میمونی است چرا که می‏تواند طرح موضوع کرده و ضرورت‏ها را به مخاطبان خود، دانشگاه‏ها، پژوهشگران و بخش اجرایی اعلام کند.
وی افزود: در این همایش بایستی 3 حوزه اطلاع پژوهی، اطلاع شناسی و اطلاع یابی را حتما مدنظر گرفت.
رسولی در زمینه تحقق دولت الکترونیک گفت: برای تحقق این امر به زیربناهای الکترونیک از جمله دانش، تخصص و نیروی انسانی کارآمد نیاز است و در این شرایط می‏توانیم مدعی دولت الکترونیک باشیم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news35688.html