گسترش زنجیره‌ای گلدکوئیست در خوابگاه‌ها و افت علمی دانشجویان
ایسنا , دوشنبه 27 تير 1384 - ساعت 00:02

اشتغالزايي كم از طرف دولت براي دانش آموختگان و نخبگان كشور را دليلي براي كشيده شدن آنان به سمت اينگونه سيستم‌هاي بازاريابي غير علمي است.

 

تني چند از فعالان و اعضاي شوراي صنفي دانشجويان دانشگاه‌هاي كشور نسبت به شيوع سيستم‌هاي هرمي بازاريابي و تبعات منفي آن در دانشگاه‌ها ابراز نگراني كردند.
نيما شايان، نايب دبير مجمع صنفي دانشگاه‌هاي تهران با ابراز نگراني نسبت به شيوع سيستم‌هاي هرمي يا network marketing در دانشگاه‌ها به ويژه‌ خوابگاه‌هاي دانشجويي، گفت: متصور نبودن آينده كاري، وضعيت اقتصادي پايين نخبگان دانشجويي، هزينه‌هاي بسيار بالاي زندگي در شهرهاي بزرگ براي دانشجويان خوابگاهي، استفاده نكردن از پتانسيل‌هاي دانشجويي در طرح‌هاي بزرگ ملي در ابعاد مختلف و فضاي ضعيف علمي ‌پژوهشي در دانشگاه‌ها، باعث شده تا عده‌اي از دانشجويان از اصالت علمي - فرهنگي خود فاصله گرفته و به اميد سراب زندگي بي‌دغدغه از سوي سران اين سيستم‌ها، تمام وقت توان خود را جهت بارور كردن اين راه صرف مي‌كنند. وي افزود: حذف ترم‌هاي متوالي و افت تحصيلي شديد در ميان دانشجويان درگير در اين سيستم‌ها كه تعدادشان كم نيز نيست، دليلي بر اين ادعاست. شايان، اشتغالزايي كم از طرف دولت براي دانش آموختگان و نخبگان كشور را دليلي براي كشيده شدن آنان به سمت اينگونه سيستم‌هاي بازاريابي غير علمي عنوان كرد.
مسعود وكيلي نيا، دبير مجمع صنفي دانشگاه‌هاي تهران نيز با بيان اين كه فراگير شدن اين سيستم‌هاي هرمي بازاريابي در دانشگاه‌ها به اولين اعتياد دانشجويان تبديل شده است، خاطر نشان كرد:‌ اين گونه سيستم‌ها در بين كليه دانشجويان و اقشار دانشگاهي چه مذهبي يا غير مذهبي همه گير شده است و متاسفانه با موانع و برخوردهاي قانوني نيز روبه‌رو نيست و حتي توجيهات شرعي و قانوني نيز براي آن مطرح مي‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news35740.html