هری پاتر دیگر باید عاشق شود
چهارشنبه 29 تير 1384 - ساعت 17:56

فکر می‌کنم هری هر قدر بزرگتر می‌شود به همان قدر از من فاصله می‌گیرد: شاید دیگر باید هری را رها کنم؛ اما فکر می‌کنم هری پاتر هنوز به اندازه یک جلد دیگر جا دارد.

 

فکر می‌کنم هری هر قدر بزرگتر می‌شود به همان قدر از من فاصله می‌گیرد: شاید دیگر باید هری را رها کنم؛ اما فکر می‌کنم هری پاتر هنوز به اندازه یک جلد دیگر جا دارد. اینها حرف‌های جی.کی. رولینگ خالق هری‌پاتر افسانه‌ای است؛ هری پاتر که حالا چند سالی است دوستداران ماوراء را به دنیای جادو و جنبل راهی می‌کند. اما جلد ششم هری پاتر در کمتر از یک هفته سر و صدای زیادی را برانگیخته است؛ این روزها معلوم شده است پاپ بندیکت شانزدهم پیش از این که بر این جایگاه تکیه بزند با شخصیت هری پاتر مخالف بود و معتقد بود که این شخصیت بچه ها را گمراه می‌کند.
این بار هری پاتر با شاهزاده دورگه سر از کتابفروشی‌ها درآورده است.
رولینگ هنوز خبر قطعی از ادامه این ماجراها نداده است؛ اما اقبال هری پاتر ششم نسبت به هری پاتر و محفل ققنوس کمتر شده است.
هری پاتر بزرگ شده است و منتقدان معتقدند او دیگر باید همین روزها درگیر یک ماجرای عشقی باشد؛ هری تنهاست و هرگز هیچکدام از دوستانش آنقدر که باید با او صمیمی نیستند. او بیش از حد عاقل است و همین باعث می‌شود او زیاد درصدد شیطنت نباشد و همین سبب شده که تا حدی نوجوانان نتوانند شخصیت او را بازسازی کنند.
طبق آخرین آماری که یک نشریه انگلیسی گرفته است؛ 90 درصد کودکان میان 10 تا 18 سال انگلیسی حداقل 2 جلد از این کتاب را خوانده‌اند. رولینگ این دوستداران نابینای هری پاتر را از یاد نبرد و همزمان با انتشار این کتاب؛ هری پاتر و شاهزاده دورگه را با خط بریل هم منتشر کرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news36211.html