«لیزا کادرو» از «دان روس» سخن می‌راند
cinema confictionary , جمعه 31 تير 1384 - ساعت 15:25

لیزا که در فیلم «پایان خوش» دان روس مجددا به ایفای نقش پرداخته در گفت‌وگویی با "جنیفر هالپر" شرکت جسته است.

 

هموطن آنلاین- هیچکس در عالم سینما وجود ندارد که بتواند نقش «دان روس» نویسنده و کارگردان مطرح هالیوود را در مورد شکستن قالب کلیشه‌ای «لیزا کادرو» با گرفتن بازی متفاوتی از او در فیلم «مخالف روابط جنسی» انکار کند.
لیزا که در فیلم «پایان خوش» دان روس مجددا به ایفای نقش پرداخته در حالی که لیوان نوشابه خود را جرعه جرعه سر می‌کشد به گفت‌وگویی با جنیفر هالپر نشسته است.
* بازی مجدد برای «دان» را چگونه ارزیابی می‌کنید.

- بسیار فوق‌العاده، در حقیقت بازی مجدد برای «دان» آرزوی همیشگی من بوده است.
* چگونه پیشنهاد بازی در این فیلم به شما داده شد؟

- یک روز که مشغول صرف شام با «دان» بودم او به طور غیرمترقبه‌ای به من گفت که در حال نوشتن فیلمنامه جدیدی می‌‌باشد و نقشی را هم برای من در نظر گرفته و خوشحال خواهد شد که من بعد از خواندن فیلمنامه نظر خود را در مورد نقشم به او بگویم. من بدون هیچ تردیدی پاسخ دادم که هیچ نیازی به خواندن فیلمنامه وجود ندارد و من به طور قطع هر نقشی را برای او بازی خواهم کرد؛ اما او اصرار داشت که من اول فیلمنامه را بخوانم و بعد تصمیم بگیرم.
* دان، «میامی» را در حال حمل کردن زخمی همیشگی به تصویر می‌کشد. آیا هیچ موضوعی در درون شما وجود دارد تا از آن رنج ببرید؟

- نمی‌دانم. من انسان سالم و بسیار مقاومی هستم، فکر نمی‌کنم که از لحاظ درونی دچار افسردگی یا رنجشی باشم.
* آیا فکر می‌کنید که شناخت دان از شما در آن حدی است که بتواند پاسخگوی چنین سوالی در مورد شما باشد؟

- کاملا، بعد از فیلم «مخالف روابط جنسی» ما به دوستان بسیار خوبی تبدیل گشتیم. او بارها به سر صحنه‌های فیلمبرداری سریال «دوستان» آمده است.و ما هم مثل بقیه دوستان خوب هفته‌ای یک بار شام را باهم صرف می‌کنیم.
* آیا شما هم معتقد هستید که او اولین کارگردانی است که قالب کلیشه‌ای شما را که پس از بازی در نقش «فائبه» در وجودتان باقی مانده بود شکسته است.

- بله، من نمی‌دانم که بر چه مبنایی او چنین تصمیمی را اتخاذ کرده اما به هر حال او اولین کسی بود که بازی جدیدی را از من گرفت.
* آیا درطول صحنه‌های فیلمبرداری چیزی از شخصیت «فائبه» در وجودتان باقی مانده بود؟

- از آنجا که به دان و کار او اعتماد داشتم، می‌دانستم که درهر جایی که شخصیتم دچار تزلزل شود او به من تذکر خواهد داد. البته در فیلمبرداری «پایان خوش» چنین اتفاقی نیافتاد و تنها در چند صحنه از فیلم «مخالف روابط جنسی» من به شخصیت فائبه رجعت کرده بودم که دان آن صحنه‌ها را به من متذکر شد.
* در کدام صحنه‌ها این اتفاق برایتان رخ داد؟

- دقیق به خاطر ندارم.
* شما در رشته بیولوژی در دانشگاه تحصیل و تحقیقات موفقی را هم در این زمینه ارائه کرده‌اید. آیا در سر صحنه‌های فیلمبرداری قادر به درمان بیماری‌های جزئی افراد گروه بودید؟

- به هیچ عنوان. من دکتر نیستم و جز اطلاعاتی جزیی در مورد سردرد از پزشکی هیچ سر در نمی‌آورم.
* اینطور احساس نمی‌شود که در طول فیلم صحنه‌های عاشقانه را به خوبی بازی کرده باشید!

- واقعا، شاید برای این است که اکثر مردم تصور می‌کنند بازی چنین نقش‌هایی کار ساده‌ای است. به هر حال من از بازی خود رضایت دارم.
* چقدر شخصیت خود را به «میامی» نزدیک می‌بینید؟

- هیچ شباهتی بین شخصیت حقیقی من و میامی وجود ندارد. تنها علتی که من را موفق به ایفای این نقش کرد، قوت قلب‌های دان و ایمان او به توانایی‌های من بود. به نظر من میامی هم مثل من یک انسان است و رفتارهای او برای مراقبت و حفظ خودش قابل درک می‌باشد.
* به نظر شما چرا میامی شغل مشاوره در زمینه سقط جنین را انتخاب کرد؟

- شاید به این دلیل که نمی‌خواست دیگران راگرفتار رنجی که خود متحمل آن شده بود ببیند.
* نظرتان در مورد بازی با «بابی» چیست. اعتقاد عامه بر این است که او هنرپیشه مناسبی برای ایفای این نقش نبوده است.

- اینطور فکر نمی‌کنم. او بسیار حرفه‌ای، خوش اخلاق و با استعداد می‌باشد.
* مطبوعات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

- بسیار آزار دهنده! آنها اجتماع را به سمت تفکر در مورد مسائل سطحی و بی‌اهمیتی مانند غذاهای مورد علاقه هنرپیشه‌ها و یا میزان افزایش وزن آنها در طول هفته سوق می‌دهند و در جهت اضمحلال فرهنگ بشریگام بر می دارند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news36355.html