گوگل دربه در به دنبال آشپز می‏گردد!
شنبه 15 مرداد 1384 - ساعت 18:52

این موتور جست‏وجو معروف که به کارمندانش امکان می‏دهد غذای دلخواهشان را انتخاب کنند، شرایط سختی را برای آشپزهای جدیدش در نظر گرفته است

 

خبرگزاری سلام- روسای گوگل که به تغذیه کارمندان خود بسیار اهمیت می‏دهند از روز پنجشنبه جست‏وجو پردامنه‏ای را برای یافتن 2 آشپز جدید آغاز کرده‏اند.
این موتور جست‏وجو معروف که به کارمندانش امکان می‏دهد غذای دلخواهشان را انتخاب کنند، شرایط سختی را برای آشپزهای جدیدش در نظر گرفته است. مقامات گوگل می‏گویند که آشپز جدید باید بتواند انواع غذاهای گیاهی، آسیایی، همبرگر و پیتزا را طبخ کند و برای اجابت خواسته‏های تغذیه‏ای عجیب و غریب کارمندان گوگل هم آمادگی داشته باشد.
چارلی آیرز که پیش از این در گوگل آشپزی می‏کرد و از خرید سهام این شرکت سود هنگفتی به جیب زد در ماه مه، گوگل را ترک کرد تا یک رستوران تاسیس کند. مقامات گوگل هم به او کمک کردند و برای این سرمایه‏گذاری وی را راهنمایی کردند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news38618.html