معاونت وظيفه عمومي نيروي انتظامي مشمولان ديپلم و زيرديپلم متولد سالهاي 1355 تا 1365 را به خدمت سربازي فراخواند.
سردار بهمن كارگر با اعلام اين خبر افزود: كليه مشمولان ديپلمه و زيرديپلم متولد سالهاي 1355 تا 1365 بايد براي اعزام به خدمت سربازي صبح روز سهشنبه 18 مردادماه خود را معرفي كنند.
معاون وظيفه عمومي ناجا تصريح كرد: كليه مشمولان ديپلمه غايب و غيرغايب تهراني متولد سالهاي 1355 تا 1365 كه از اداره كل وظيفه عمومي تهران بزرگ دفترچه سه برگي آماده به خدمت دريافت كردهاند، در ساعت 7 صبح روز سهشنبه 18 مرداد ماه و كليه مشمولان عادي (زير ديپلم) غايب و غيرغايب ياد شده نيز در ساعت 7 صبح روز چهارشنبه 19 مرداد ماه بايد در تهران به معاونت وظيفه عمومي ناجا واقع در ميدان سپاه و در شهرستانها به مراکز وظیفه عمومی مراجعه كنند.
وي گفت: مشمولاني كه از مركز رايانه معاونت وظيفه عمومي ناجا برگه اعزام به خدمت و نيز برگه معرفي به مركز آموزش به تاريخ 18 و 19 مرداد ماه دريافت كردهاند، بايد شخصا در موعد تعيين شده با همراه داشتن برگه هاي ياد شده به مركز آموزش اعلام شده در برگه معرفي مراجعه و خود را معرفي كنند.
|