جزئیات آزار دختر معلول از زبان افغانی
هموطن سلام , شنبه 5 شهريور 1384 - ساعت 21:43

پلیس احتمال می‏دهد، علی مرد راننده که با اپل مشکی رنگ فرار کرده در این جنایت هولناک دست داشته است.

 

تحقیقات پلیس برای دستگیری راننده صاحب ویلای فشم که در آن 20 مرد افغانی 50 روز دختر عقب افتاده‏ای را به اسارت گرفته و به وی تجاوز کرده‏اند، آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ما، پلیس احتمال می‏دهد، علی مرد راننده که با اپل مشکی رنگ فرار کرده در این جنایت هولناک دست داشته است.
این در حالی است که دادیار سبحانی‏فر، روز گذشته نهمین عضو باند افغانی‏‏ها را که به تازگی دستگیر شده به همراه سایر همدستانش مورد بازجویی قرار داد و آنها جزئیات جنایت خود را شرح دادند. هر 9 مرد افغانی تجاوز به سارا را پذیرفتند. یکی از آنها در بازجویی‏ها گفت: عزیز مرد افغانی که معروف به کبیر است و در شیراز دستگیر شده، سارا را به ویلا آورد، او ادعا می‏کرد که سارا همسر او است، بعد از مدتی کبیر بدون اطلاع ما از ویلا رفت و سارا در آنجا ماند، بعد از آن بود که صدیق یکی از هموطنانمان مسئول مواظبت سارا شد، او دختر عقب‏افتاده را به ما اجاره می‏داد و پول می‏گرفت، او 50 روز کنار ما بود و تقریبا با همه آشنا شده بود.
پس از پایان بازجویی‏ از این متهمان، پرونده تجاوز به عنف افغانی‏‏ها به دادگاه کیفری و پرونده قوادی، اقامت غیرقانونی و آدم‏ربایی آنان به دادگاه عمومی فرستاده شد.
در این میان تحقیقات پلیس از دکتری که صاحب ویلای فشم است ادامه دارد، که به تازگی دستگیر شده، او در بازجویی‏ها گفت: من 35 روز قبل به خاطر بیماری که داشتم در بیمارستان بستری شدم و تمام مدت در آنجا بودم، ویلا و ماشین اپل سیاه رنگم را به علی راننده‏ام دادم و به او وکالت دادم که در این مدت کارهایم را انجام دهد، اما از این که او در این ماجرا دست داشته یا خیر، هیچ اطلاعی ندارم.
تحقیقات برای پیدا کردن علی و سایر افغانی‏ها همچنان ادامه دارد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news41656.html