پلیس با انجام چهرهنگاری از ضارب قاضی آقازاده به دنبال یافتن عامل این ترور است.
هم اکنون حال عمومی قاضی آقازاده - رئیس دادگستری ملارد- رضایتبخش گزارش شده ولی گفته میشود وی بینایی یک چشم خود را از دست داده است.
وی هنگامی که از منزل خود واقع در بلوار اشرفی اصفهانی عازم محل کارش بود، حین خروج از پارکینگ منزل، مورد هدف گلوله کالیبر22 یک فرد ناشناس قرار گرفت و ضارب پس از تیراندازی با یک اتومبیل پژو از محل حادثه گریخت.
پلیس باتوجه به این که چهره ضارب توسط قاضی آقازاده و همسرش رویت شده با انجام چهره نگاری درصدد شناسایی و دستگیری عامل ترور است.
از سویی تحقيقات براي شناسايي عامل يا عاملان اسيدپاشي به قاضي بخش بوستان كه چند روز پيش مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت، ادامه دارد.
محمدرضا مهرشاد، دادستان رباط كريم در این رابطه گفت: دادستان بخش بوستان با وضعيت مطلوب از بيمارستان مرخص شده است.
وي با بيان اين كه تحقيقات براي شناسايي عامل يا عاملان اسيدپاشي ادامه دارد، گفت: توضيحات بيشتر درباره اين حادثه بعد از كسب نتيجه قطعي اطلاعرساني ميشود.
مهرشاد، توضيحات بيشتر درباره وضعيت پرونده اسيدپاشي ر مرحله فعلي را سبب خدشهدار شدن تحقيقات دانست.
تركماني، مدير دادگاه بخش بوستان نیز وضعيت دادستان اين بخش را مطلوب ارزيابي كرد و افزود: آثار اسيدپاشي در چهره قاضي نصر باقي مانده است كه با انجام طرح درماني، اين آثار از بين خواهد رفت.
|