پلیس سوئد در تعقیب شام کلاهبردار ایرانی
هموطن سلام , شنبه 12 شهريور 1384 - ساعت 21:06

پلیس سوئد جست‏وجوی گسترده خود را برای دستگیری یک کلاهبردار ایرانی که از 3 سال پیش تاکنون جرایم متعددی را در این کشور انجام داده است، آغاز کرد.

 

پلیس سوئد جست‏وجوی گسترده خود را برای دستگیری یک کلاهبردار ایرانی که از 3 سال پیش تاکنون جرایم متعددی را در این کشور انجام داده است، آغاز کرد.
این ایرانی 23 ساله که خود را با نام «شام» معرفی می‏کند تاکنون از سوی پلیس به کلاهبرداری، سرقت، تعرض به زنان و ضرب و جرح افراد متهم شده است.

آغاز تحقیقات
سال 2002 میلادی پلیس سوئد در جریان خلافکاری‏های یک جوان 20 ساله ایرانی قرار گرفت و تحقیقات خود را در این رابطه آغاز کرد.
کارآگاهان دریافتند این جوان که همه جا خود را به نام «شام» معرفی می‏کند در سطح وسیعی دست به کلاهبرداری می‏زند و تاکنون از چندین نفر در شهرهای مختلف اخاذی کرده است.
پلیس با پی گرفتن این موضوع متوجه شد شام دریک مورد مبلغ 27 هزار کرون از یک عکاس کلاهبرداری و ضمن سرقت از زن جوانی، وی را تهدید به مرگ کرده است.
دامنه جرایم «شام» به حدی زیاد بود که در همان سال نام وی در صدر اخبار شبکه 3 تلویزیون سوئد قرار گرفت و برنامه معروف تلویزیونی «وانتد» به معرفی این خلافکار حرفه‏ای پرداخت.
در این میان تلاش پلیس برای دستگیری شام به نتیجه نرسید و سرانجام جوان ایرانی سوئد را ترک کرد و فراری شد.

بازگشت شام
هم‏اکنون 3 سال پس از آغاز تحقیقات برای دستگیری کلاهبردار ایرانی در حالی که شام 23 ساله شده، پلیس سوئد اخباری دریافت کرده است که از بازگشت وی به سوئد حکایت دارد.
پیگیری‏های پلیس فاش کرده که شام پس از بازگشت به سوئد کلاهبرداری‏های خود را آغاز کرده و در یک نمونه از چند برادر در جریان کنسرتی در «رستوران» واقع درگوتنبرگ مبلغ 7 هزار کرون کلاهبرداری و فرار کرده است.
هم‏اکنون در کارنامه سیاه «شام» تجاوز به چند زن جوان نیز ثبت شده و از سویی او هم‏اکنون دامنه فعالیت‏های خود را گسترش داده و با نام‏های «آنتونیو»، «تیرون جونیور لاورنس»، «جک استوارت»، «عیسی»، «اسماعیل»، «اندرو» و «ویلیام»، دست به اعمال مجرمانه می‏زند.
«شام» به شهرهای مختلف سوئد می رود و با لهجه آمریکایی خود را بوکسور حرفه‏ای، رئیس کمپانی موسیقی و... معرفی می‏کند و پس از جلب اعتماد طعمه‏هایش سر آنها کلاه می‏گذارد.
او در بسیاری موارد طعمه‏های خود را شب‏ها در بیرون صرافی‏ها و مراکز تبدیل ارز جست‏وجو می‏کند و با این بهانه که نیاز فوری به تعویض «یورو» دارد دست به کلاهبرداری می‏زند.

مشخصات شام
شام که یک جوان ایرانی است از 15 سالگی تحصیل را رها کرد و از همان زمان به دزدی و جرایم دیگر روی آورد.
این مجرم 23 ساله در قسمت پایینی بازوی چپ خود کلمه 2pack و در بازوی راستش کلمه mama را خالکوبی کرده و در قسمت میانی جلوی سرش دارای زخمی است که منجر به ریزش موهای وی شده است.
شام همواره در پای چپ خود احساس درد می‏کند و به خاطر یک حادثه که مربوط به سالهای پیش است به هنگام راه رفتن می‏لنگد.
این جوان از لباس‏هایی با مارک‏های مشهور و گران استفاده می‏کند و در بینی و گوش خود نگین الماس دارد. بنا بر این گزارش، هم‏اکنون پلیس درصدد است تا اینبار شام را به دام بیاندازد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news42674.html