عازم قزوین هستم
هموطن سلام , سه شنبه 5 مهر 1384 - ساعت 17:07

داوود رشیدی که مدت زیادی است بازیش را در تلویزیون ندیده‌ایم بزودی در مجموعه‌ای تلویزیونی با نام "چه کسی به سرهنگ شلیک کرد" بازی خواهد داشت.

 

این مجموعه قرار است در شهر قزوین و بخش‌هایی از آن در تهران تصویربرداری شود. علت سفر به قزوین، استفاده از لوکیشن‌هایی است که تداعی‌گر بافت تهران قدیم باشد.
رشیدی در توضیح موضوع داستان این مجموعه گفت: ماجراهای این مجموعه طی سال‌های 55 و 56 اتفاق می‌افتد. داستان این مجموعه تلویزیونی از آنجا آغاز می‌شود که سرهنگ جهان بین، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در سال 1355 به طرز مشکوکی به قتل می‌رسد و نیروهای انقلابی و دولتی به صورت موازی پیگیر جریان کشته شدن او می‌شوند.
کار تازه رشیدی قرار است در ایام دهه فجر پخش شود. مجموعه "چه کسی به سرهنگ شلیک کرد" به کارگردانی جواد اردکانی برای 10 قسمت تولید می‌شود. تاکنون حضور داوود رشیدی و محمدرضا داوودنژاد و حمید مظفری در این مجموعه مشخص شده است. تهیه‌کنندگی این پروژه را محسن علی اکبری برعهده دارد و شادمهر راستین نویسنده فیلمنامه آن است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news45108.html