هموطن آنلاین - لی شریبر اعتراف کرد کارکردن در پشت دوربین و کارگردانی فیلم «همه چیز منور شده است» آنقدرها هم برایش آسان نبوده و او برخلاف انتظارش با کوهی از مشکلات جدید روبرو شده بوده است.
«من در ابتدا اصلا متوجه نبودم پیش بردن این فیلم در اکراین و پراگوئه تا چه میزان مشکل است مخصوصا آنکه اکثر هنرپیشگان این اثر افراد عادی و به دور از تحصیلات یا تجربه در زمینه سینما بودند. من قبل از رسیدن به سر صحنه های فیلم برداری همواره در ذهن خود میاندیشیدم که چگونه به این افراد بیتجربه نظریاتم را منتقل کنم و از آنها بازی بگیرم.»
این اثر براساس رمانی به قلم جاناتان فوئر ساخته شده و داستان جستوجو مرد جوانی برای یافتن زنی که پدربزرگ او را هنگام حمله نازیها به اکراین و از بین بردن روستاهای آن از مرگ حتمی نجات میدهد را به تصویر کشیده است.
شریبر اظهار کرد آماده کردن این اثر و کارگردانی آن باعث شده او احترام زیادی را نسبت به فیلم سازان در خود احساس کند.
«من میخواهم از تمام فیلمسازان و کارگردانانی که هنگام کار با آنها در قالب یک هنرپیشه برایشان ایجاد مزاحمت کرده ام عذرخواهی کنم.»
شریبر افزوده است اگرچه کارگردانی این اثر او را کاملا مشغول خود کرده و اوقات سختی را برایش رقم زده بود، اما این فعالیت عاری از نشاط و لذت نبوده و او لحظات خوب زیادی را تجربه کرده است.
این فیلم هماکنون در حال اکران است.
|