دستور ایست به پراید، راز 150 سرقت مسلحانه را فاش کرد
هموطن سلام , چهارشنبه 20 مهر 1384 - ساعت 21:24

4سارق مسلح که پس از تشکیل باندی اقدام به سرقت منازل و خودروها می‏کردند، پس از دستگیری به 150 فقره سرقت مسلحانه اعتراف کردند.

 

4سارق مسلح که پس از تشکیل باندی اقدام به سرقت منازل و خودروها می‏کردند، پس از دستگیری به 150 فقره سرقت مسلحانه اعتراف کردند.
به گزارش خبرنگار ما، اوایل ماه جاری ماموران نیروی انتظامی حین گشت زنی در خیابان‏های شمال غرب تهران به خودرو پراید سفید رنگی که 4سرنشین داشت و با سرعت زیادی در حرکت بود، مشکوک شده و به راننده خودرو که پسر جوانی بود دستور ایست دادند، اما راننده بدون توجه به فرمان ایست در حالی که قصد داشت از چنگ ماموران متواری شود، بر سرعت خودرو افزود. به این ترتیب ماموران به تعقیب خودرو مورد نظر پرداختند و پس از 20دقیقه تعقیب و گریز پلیسی، سرانجام با شلیک 2 تیر هوایی پراید سفید را متوقف کردند.
ماموران پس از متوقف کردن خودرو باتوجه به شماره پلاک آن دریافتند که خودرو پراید از 3 ماه پیش سرقتی اعلام شده است. به همین دلیل آنها بلافاصله هر 4 مرد جوان را دستگیر کردند و درادامه بازرسی‏های انجام شده از خودرو و سرنشینان، توانستند 2 قبضه سلاح کمری، 2 دستبند و چند دستگاه گوشی تلفن همراه به علاوه مقدار زیادی تراول چک و پول نقد که در زیر صندلی عقب پراید سفید رنگ جاسازی شده بود، کشف کنند.
به این ترتیب متهمان دستگیر شده جهت بازجویی به شعبه 6 بازپرس دادسرای جنایی تهران منتقل شدند و در بازجویی‏های اولیه لب به اعتراف گشودند و به بیش از 150 فقره سرقت منازل و خودروها اعتراف کردند. یکی از آنها در بازجویی‏ها به بازپرس پرونده گفت: چندی پیش ما 4 نفر که از هم محلی‏های قدیمی هستیم با تهیه 2 قبضه سلاح کلت کمری و چند دستبند نقشه سرقت‏های مسلحانه منازل و خودرو را کشیدیم، ما روزها در مناطق مختلف شمال وغرب شهر پرسه می‏زدیم و منازل را زیر نظر می‏گرفتیم و زمانی که مطمئن می‏شدیم صاحبخانه‏ها پول یا اشیای قیمتی زیادی در منزلشان دارند، شبانه به منزل آنها حمله می‏کردیم و اموالشان را به سرقت می‏بردیم، وی در خصوص سرقت خودروها گفت: ما 4 نفر به عنوان مسافر سوار خودروهای مسافرکش می‏شدیم و پس از این که راننده مسافتی را طی می‏کرد و به محل خلوتی می‏رسید، با اسلحه و چاقو وی را تهدید می‏کردیم و خودرو آنها و تلفن همراه و پول‏هایشان را به سرقت می‏بردیم و متواری می‏شدیم. پس از اعترافات متهمان، کارآگاهان توانستند با شناسایی مخفیگاه سارقان مسلح بخشی از اموال مسروقه را کشف کنند و به صاحبان آنها بازگردانند.
بنابراین گزارش در حالی که تحقیقات از 4 سارق مسلح ادامه دارد، بازپرس پرونده از مردم خواست هنگام خروج طولانی مدت از منزل، همسایگان مجاور دیوار به دیوار خود را مطلع کنند و تا جایی که امکان دارد ، از توقف با اتومبیل در محل‏های خلوت بپرهیزند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news46414.html